23 Eylül 2018 Pazar Reyting Sonuçları! Elimi Bırakma İzlendi mi?


Güncelleme: 24 Eylül 2018 : 14:21
0

Trt1’in iddialı dizisi Elimi Bırakma sezon içerisinde nasıl bir performans sergiledi merak ediliyor. 23 Eylül reyting sonuçları açıklandı mı? Elimi Bırakma ve Keşke Hiç Büyümeseydik dizileri ne kadar izlendi?

23 Eylül 2018 pazar günü iki dizinin kapışmasına sahne oluyor. Reyting sonuçlarında hangi dizi zirveyi alacak? Elimi Bırakma yayınlandığı günden beri oldukça iyi reytingler alıyor. Her üç kategoride de 1.olan Elimi Bırakma’nın fan kitlesi de giderek artıyor.

Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi AB’de 5. Totalde 11. Ve son olarak ABC1’de ise 6. Oldu. 23 Eylül Pazar günü 3. Bölümü ile ekranlara gelecek dizi için bu ölüm kalım mücadelesi. Eğer istediği oranları alamaz ise dizi final yapacak ve yayın hayatına son verecek. 23 Eylül 2018 Pazar Reyting Sonuçları özellikle Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi için çok önemli.

23 Eylül reyting sonuçları

Reytingler nasıl ölçülür? Bildiğiniz gibi reytingler reyting cihazları ile ölçülmektedir. bu cihazlar daha önceden tespit edilen evlere takılmaktadır. Ev halkının ekonomik dürümü, eğitim sevilerine göre kategoriler belirlenmektedir. Hangi hane hangi diziyi seyrediyorsa ise bu merkezden görülmekte ve sonuçlar sisteme kayıt edilmektedir. Reyting sonuçları açıklandığında haberimize eklenecektir. Takipte kalın. İşte geçtiğimiz haftanın reyting sonuçları.

23 Eylül Pazar, “Elimi Bırakma” dizisi Total’de 5.79, AB’de 6.33, ABC1’de ise 5.97 reytingle yine birinci olmuş. Resmi sonuçlar açıklandığında saat 10.00’da eklenecektir.