22 Şubat 2018 Perşembe Reyting Sonuçları;Survivor-Bizim Hikaye-Vatanım Sensin


Güncelleme: 12 Mart 2018 : 15:54
0

22 Şubat 2018 Perşembe reyting sonuçlarında etki edecek 3 yapım bu akşam kozlarını paylaşacak. Bunlardan birisi yarışma formatında ekranlara gelen Survivor diğer Bizim hikaye ve son olarak Vatanım Sensin. 22 Şubat Perşembe günü ekranlara gelecek olan diğer yapımlar ise şunlar; Kanatsız Kuşlar, Mehmetçik Kutül Amare ve Yuvamdaki Düşman. 22 Şubat 2018 Perşembe reyting sonuçları açıklandı mı? İşte detaylar.

Survivor 2018 All Star’da bu akşam ödül oyunu ekranlara gelecek. Geçtiğimiz 1 haftayı geride bırakan yarışmada ilk elenen isim Marcus olmuştu. İsmi yazılan Marcus Survıvor 2018’in ilk konseyinde elenen isim oldu. Sevilen yarışma 2. Haftasına girdi ve hız kesmeden devam ediyor. Bakalım bu hafta nasıl bir konsey olacak. Hep birlikte izleyecez. Bu arada Marcus neden elendi sorusu akıllarda soru işareti bırakmış olabilir. İlgili haberimizi buradan okuyabilirsiniz.

[kirmizitext]Survivor 2018 Marcus Neden Elendi? için tıkla[/kirmizitext]

Bu hafta 22 Şubat reytingleri etkileyecek diğer yapım Bizim Hikaye. Bizim Hikaye bu akşam 23. bölüm ile ekranlara gelecek. Bu hafta Fikri’nin durumu kötüleşecek. böbreğini kaybeen Fikri giderek tüm gücünü kaybetmektedir. Barış ise aileden ve Filiz’den kopmak isterken bu durum karşısında ne yapacağını şaşırır. Yeliz ise hapse girme tehlikesi karşısında Cemil ile bir anlaşma yapar. Dizide ki bu gelişmeler bakalım 22 Şubat 2018 Perşembe Reyting Sonuçlarını nasıl etkileyecek. Seyirciyi ekranlara çekebilecek mi?

22 Şubat Perşembe gününün diğer yapımı Vatanım Sensin’de Dağıstanlı ölmeden önce gönderdiği pusulayla Cevdet’in sırrını açığa vurmuştur. Bilgiiy alan Filipos ise emin olmadığı bu bilgiyi sınamak ister. Türklere büyük bir darbe vurmak için İzmir’e getirdiği büyük toplarla Filipos bir taşla iki kuş vurma niyetindedir. Bu şekilde hem Türklere nihai darbeyi vuracak hem de Cevdet’i sınayacaktır.

[kirmizitext]GÜNLÜK REYTİNG SONUÇLARI için TIKLAYINIZ[/kirmizitext]

22 Şubat 2018 Perşembe Reyting Sonuçları-22 ŞUBAT REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDIĞIN HABERİMİZ GÜNCELLENECEKTİR.

 

TOTAL

AB

ABC1