21 Şubat Çarşamba Reyting Sonuçları Açıklandı mı? Diriliş mi Sen Anlat Karadeniz mi?


Güncelleme: 12 Mart 2018 : 16:24
0

Bildiğiniz gibi Sen Anlat Karadeniz bu hafta 5. Bölümü ile ekranlara gelirken Türk dizi tarihinde en çok reyting alan diziler arasına da girmeyi başardı. Bu ünvanın diğer sahibi Diriliş ise Sen Anlat Karadeniz karşısında ciddi güç kaybı yaşadı. Gözler 21 Şubat Çarşamba gününün reyting sonuçlarında. Bakalım hangi dizi veya yapım zirveye oturacak. İşte 21 Şubat Çarşamba günü ekranlara gelecek olan diziler ile ilgili detaylar.

[mavitext]GÜNLÜK REYTİNG SONUÇLARI için Tıkla[/mavitext]

Çarşamba günü ekranlarda 3 dizi sevenleri ile buluşuyor. Bunlar; Sen Anlat Karadeniz, Diriliş Ertuğrul ve Merve. Bu üç diziden Sen Anlat Karadeniz ve Diriliş Ertuğrul zirvede kıyasıya yarışan iki yapım olarak karşımıza çıkıyor. Peki diziler bu hafta nasıl bir bölümle ekranlara gelecek.

Sen anlat Karadeniz 5. Bölümü ile ekranlara gelirken dizide bu hafta Nefes ve Yiğit suya düşen hayalleri ekranlara gelecek. Rusya’da özgürlüğe gidecez derken Vedat’a yakalanan anne ve oğul için kötü günler yeniden başlamıştır. Tahir ne pahasına olursa oldun Nefes ve Yiğit’i kurtarmaya çalışacaktır. Mustafa ise Eyşan’la uğraşırken adı karısını aldatıyora çıkar ve Asiye’nin gazabına yakalanmak üzeredir.

Diriliş ise 107. Bölümle sevenleriyle buluşurken Ares Sarayda her şeyi anlatmış ve Saadettin’in tüm hainliklerini ortaya dökmüştür. Tabi bu durumdan sonra tüm gözler Ertuğrul’a çevrilmiştir. Ertuğrul şimdi de saray komploları ile karşı karşıya kalmıştır. Diğer taraftan Hafsa ve Aslıhan Titan’ın eline geçmişlerdir. Hafsa hamiledir ve çocuğu kaybetme riski vardır.

Heyecan dolu bölümlerle ekranlara gelecek olan iki dizi Diriliş ve Sen Anlat Karadeniz 21 Şubat 2018 Çarşamba reyting sonuçlarına nasıl etki edecek. İşte sonuçlar. (Sonuçlar 22 Şubat Perşembe günü sabah 10.00’da güncellenecektir)

21 Şubat Çarşamba Reyting Sonuçları

TOTAL

AB

ABC1