21 Ekim 2018 Pazar Reyting Sonuçları-Ağlama Anne, Bir Litre Gibi, Elimi Bırakma, Savaşçı


Güncelleme: 22 Ekim 2018 : 10:29
0

Haftanın son günü 21 Ekim 2018 Pazar 4 dizi ekranlara geliyor. Reyting sonuçlarında hangi dizi zirvede olacak, Elini Bırakma’nın liderliği devam edecek mi, detaylar yazımızın devamında.

Pazar günü elimi bırakma dizisinin açık ara önderliği dikkatlerden kaçmıyor. Buna iki yeni dizi daha eklendi. Ağlama Anne 3 bölümü ile yeni bir litre gözyaşı dizisi de 3 bölümü ile 21 Ekim 2018 pazar günü ekranlara gelecek. Günün eski dizileri elimi bırakma ve savaşçı ise reytinglerdeki Başarılarını devam ettiriyorlar.

Kısaca geçtiğimiz haftanın sonuçlarına bakalım. 14 Ekim Pazar günü AB grubunda rusya-türkiye maçı ile O Ses Türkiye’nin zirvenin ilk iki sırasını elinde bulunduruyorlar. Abi grubunda elimi bırakma 3. Sırada sabahçı ise 4 sırada yer aldı. A b c grubunda isim yine Rusya Türkiye maçı ile O Ses Türkiye ilk iki sırayı paylaştılar. devamında elimi bırakma 3 savaşçı ise 4. Sırada yer aldı.

Total grubunda ise 1.sırada Rusya Türkiye maçı 2.sırada Savaşçı 3.sırada O Ses Türkiye ve 4.sırada Elimi Bırakma dizisi yer aldı. Tabii geçtiğimiz hafta 14 Ekim Pazar günü O Ses Türkiye maçı olduğundan tam bir sıralama söz konusu olmadı. Net ve sıralama 21 Ekim Pazar günü yani bugün oluşmuş olacak. Ağlama Anne ve bir litre gözyaşı dizileri ilk 2 bölümün ardından bakalım kemikleşmiş bir izleyici kitlesine ulaştı mı?

22 hafta önce yani 7 Ekim pazar günü yine O Ses Türkiye’nin birincilik koltuğunda olduğunu görüyoruz. Abi grubunda O Ses Türkiye 1. Elimi bırakma 2. Ve savaşçı 3. Sıradaydı. A b c d i s Aylin bırakma bir O Ses Türkiye 2. Savaşçı 3. Sırada yer aldı. Total sıralamasında ise Savaşçı bir elin bırakma 2 ve O Ses Türkiye 3. Sırada kendisine yer buldu. 21 Ekim 2018 pazar reytingleri nasıl sonuçlanacak hangi yapım 1. Sırada yer alacak merak ediliyor.

21 Ekim 2018 pazar reytingleri yeni O Ses Türkiye elimi bırakma ve savaşçı arasında bir rekabet olacak. Ağlama Anne ve bir litre gözyaşı dizileri ise nispeten biraz reytinglerini arttıracaktır.

21 Ekim 2018 Pazar Reyting Sonuçları