2019 En Son Babalar Duyar Yeniden Çekilecek!


Güncelleme: 21 Aralık 2018 : 22:28
0

2019 En Son Babalar Duyar Yeniden Çekiliyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi En Son Babalar Duyar den daha iyi olması yeni yılda tekrar mı çekilecek. En son Çocuklar Duymasın dizisinin yeniden çekilmesi ve reyting oranlarının eskisinde daha iyi olması üzerine Birol Güven tv tarihinin en çok izlenen ve dizi tarihine En Son Babalar Duyar damga vuran dizinin yeniden çekme kararı aldı.

En Son Babalar Duyar Ne Zaman Başlayacak?

En Son Babalar Duyar dizisi yeni yılda yeni oyuncular ile ekranlarda yayınlayacak kararı izleyiciyi heyecanlandırdı. Mint Yapım Birol Güven bu sezon Çocukla Duymasın, Keşke Hiç Büyümeseydik gibi dizilere imza attı. Beklenen reyting oranlarını yakalayamayan Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi ATv’de yayın hayatı kısa sürdü. Çocuklar Duymasının ise kanal değiştirecek haberlerinin dolaştığı sırada Birol Güvenden yeni dizi En Son Babalar Duyar. En Son Babalar Duyar dizisi için hazırlıkları başlatan Mint dizinin hangi kanalda yayınlanacağı konusunda rahatsız. Yıllar önce yayınlanan En Son Babalar Duyar dizisi yıllar sonra tekrar karşımıza çıkartmaya hazırlanan Birol Güven dizinin yayınlanacağı kanal konusunda kararsız.  Mint Yapımın diğer dizisi olan Çocuklar Duymasın dizisi de gelecek haftalarda final kararı aldı. Çocuklar Duymasın dizisi önceki sezonda yayınlanıp bu sezonda devam ediyordu ancak reytingleri iddialı değil maalesef.
Mint Yapım artık iddialı bir proje ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.  Dizinin kadrosunda hangi oyuncular yer alacak kesinleşmeyen dizinin eski oyuncularla tam kadro çalışıp çalışmayacağını merak konusu. Birol Güven’in eski kadroyu tamamlamak için çalışıyor. Yeni oyuncuların da katılmasıyla En Son Babalar Duyar dizisi güçlü kadro ile ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor.

“En Son Babalar Duyar” dizisi yeniden çekilsin

En Son Babalar Duyar dizisinin yeniden çekilmesi için izleyiciler daha önceden sosyal medyadan kampanya düzenlemiştir.

Dizi Hangi Kanal Da Yayınlanacak!

En Son Babalar Duyar dizisi daha önce Star tv’de yayınlanmıştı. Şimdi ise dizinin trt, 360, tv8 de yayınlanacağı konuşuluyor. 360 da program sunan Birol Güven’in dizisini orada yayınlatabileceği haberleri gelirken aynı zamanda Çocuklar Duymasının da 360 televizyonuna geçeceği haberleri gelirken En Son Babalar Duyar dizisinin 360 da yayınlanma ihtimalinin daha yüksek görünüyor.