20 Eylül 2018 Perşembe Reyting Sonuçları-Avlu-Bizim Hikaye-Bir Zamanlar Çukurova


Güncelleme: 11 Ekim 2018 : 11:02
0

Avlu 2.sezona 20 Eylül 2018 Perşembe günü başlıyor. Merakla beklenen dizi yeni sezona yeni bir hikaye ve yeni karakterle giriş yapıyor. Dizinin alacağı reyting sonuçları da merak ediliyor. Bizim hikaye ve Bir Zamanlar Çukurova gibi sağlam yapımlar karşısında nasıl bir performans gösterecek? Ayrıntılar yazının devamında…

Avlu Perşembe gününde şuan için 2 dizi ile mücadele edecek. 20 Eylül 2018 Perşembe günü final bölümü ile ekranlara veda edecek olan Meleklerin Aşkı’nı saymazsak Bizim Hikaye ve Bir Zamanlar Çukurova, Avlu’nun yeni rakipleri.

Biraz Avlu’dan bahsedelim. Avlu dizisi eşinden şiddet gören ve kızının suçunu üstlenip cezaevine düşen bir Deniz’in(Demet Evgar) başından geçen olayları konu alıyor. İlk sezon hapishanede biraz pasif olan Deniz bu sezon ağırlığını iyice gösterecek gibi. Tabi önceki sezon kendisine iyi davranan Azra’nın bu sezon düşmanlığını kendisine çekecek. Yine aksiyon dolu bir sezon bizi bekliyor. Tabi yeni hapishane müdürünü de unutmamak lazım.

Diğer yandan Bir Zamanlar Çukurova dizisi de türünde iddialı bir yapım. 1970’li yıllarda yaşanan bir aşk hikayesini ekranlara getiren yapım ilk bölümü ile çok sevildi. Ciddi bir reyting oranı aldı. Çekim yerlerinin ayarlanması, eski kıyafetlerin tasarımı ve çalan şarkılar ciddi bir hazırlık aşamasının göstergesi. Bu sezon reyting sonuçlarında zirveyi zorlayacak bir dizi olduğunun altını çizelim.

Bizi Hikaye geçtiğimiz sezon çok iyi reyting sonuçları almıştı. Komik ve duygu yoğunluklu bir hikayeye sahip olan Bizim Hikaye, Filiz’in kardeşleri ile verdiği yaşam mücadelesini, aşkını, öfkesini ve mutluluğunu anlatıyor. Bu sezon da farklı bir senaryo ve yeni karakterlerle evlerimize konuk oluyor.

20 Eylül 2018 Perşembe günü bu anlamda çok önemli. Dilerin beraber yarışacakları ilk gün. Hangi yapım reytinglerde zirveyi alacak biz de sizler kadar merak ediyoruz. 20 Eylül Perşembe reyting sonuçları açıklandığında yazımıza eklenecektir. Sizlerde favori diziniz ile ilgili düşüncelerinizi yorum yaparak bizlerle paylaşabilirsiniz. Hangi diziyi izlediniz?

[kirmizitext]Günlük Reyting Sonuçları <<< TIKLA[/kirmizitext]

20 Eylül 2018 Perşembe Reyting Sonuçları-Eklenecek

Bir Zamanlar Çukurova dizisi 3 kategoride de 1.liğe oturdu. Tebrik ederiz. Sonuçlar kısa süre sonra girilecektir.