19 Ekim 2018 Reyting Sonuçları, Gülperi, Arka Sokaklar, İstanbullu Gelin!


Güncelleme: 19 Ekim 2018 : 14:29
0

Hafta sonuna girerken 19 Ekim Cuma günü reytinglerde hangi yapım zirveyi aldı merak ediliyor. Haftada en çok dizinin ekranlara geldiği Cuma gününün reyting sonuçları açıklandı mı? İşte detaylar…

19 ekim 2018 Cuma günü 6 dizi reytinglerde kozlarını paylaşacaklar.Cuma günü Gülperi, Arka Sokaklar, Aşk ve Mavi, İstanbullu Gelin, Kızım ve Payitaht dizileri ekranlara geliyor. Hemen dizilerin geçtiğimiz haftaki performanslarına bakalım.

Totalde Arka Sokaklar birinciliği alırken AB’de ise İstanbullu Gelin liderliği aldı. Gülperi ise ABC1 kategorisinde 2. Oldu ancak birinci olan İstanbullu Gelin’in hemen arkasındaydı. Aralarındaki reyting farkı 0,13’tü. Aslında ABC1’de Gülperi’nin lider olduğunu kısmen söyleyebiliriz.

Cuma günü 3 dizinin reyting yarışı gözlerden kaçmıyor. Arka Sokaklar, İstanbullu Gelin ve Gülperi Cuma günlerinin vazgeçilmezleri arasında. Aslında totalde Gülperi 2.sırada yer aldı ve lider Arka Sokaklar ile arasındaki 0,19 reyting oranı ile liderliğe göz kırpıyor. Gülperi oldukça sevilen ve ümit vadeden bir yapım.

Kızım dizisi AB’de 4. ABC1’de 4. Ve Totalde ise 5.oldu. Aşk ve Mavi ise sırası ile 32.-18. Ve 11.oldu. Bu oranlarla Aşk ve Mavi final sinyalleri verdi ve veriyor. Yakın zamanda dizi final yaparak ekranlara veda edecektir. 19 ekim reyting sonuçlarında da aslında çokta farklı bir tablo karşımıza çıkmayacak.

19 ekim Çarşamba reyting oranları hemen hemen aynı gerçekleşecek ve Arka Sokaklar totalde, İstanbullu Gelin AB ve ABC1’de ve Gülperi ise her 3 kategoride de iki dizinin hemen ardında yer alacak. Resmi reyting sonuçları açıklandığında yazımıza eklenecektir. Sizler 19 ekim Cuma günü hangi diziyi izleyeceksiniz, favori diziniz hangisi?

[kirmizitext]GÜNLÜK REYTİNG SONUÇLARI <<<Tıklayınız[/kirmizitext]