18 Mart 2018 Pazar Reyting Sonuçları- Jet Sosyete Mi Survivor Mı?


Güncelleme: 19 Mart 2018 : 10:19
0

Haftanın son günü 18 mart pazar hangi dizi yada program izlendi? Survivor, Savaşçı, Jet Sosyete Çocuklar Duymasın ve Cennetin Gözyaşları arasında verilen büyük rekabette zirvenin sahibi kim oldu? 18 mart 2018 pazar reyting sonuçları açıklandı mı? Detaylar haberimizin devamında…

18 mart pazar reyting sonuçları büyük bir kapışmayı ortaya koydu. Bütün kanallar 18 mart pazar reyting sonuçlarında zirvenin sahibi olabilmek için büyük bir rekabet verdi. Peki birbirinden başarılı yapımların izleyiciyle buluştuğu pazar akşamı hangi kanal en çok izlendi?

Yayın hayatına yeni başlayan Jet Sosyete gösterdiği başarı grafiğiyle sezona iyi bir giriş yapmayı başarmıştı. Usta oyuncu kadrosu ve konusuyla rakiplerinden kendini ayıran Jet Sosyete önceki hafta AB grubunda 2. sırada, ABC1 kulvarında 3. sırada ve Totelde 8. sırada yer alarak reyting sıralamasında gerilemeye başladı. 18 mart 2018 pazar reyting sonuçlarında Jet Sosyete zirveyi tekrar kapabilecek mi?

Fox Tv’de yayınlanan ve kemik izleyici kitlesine ulaşmayı başaran Savaşçı 18 mart pazar akşamı 36. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Dizi asker ve savaş konusuyla diğer projelerden kendini sıyırmayı başardı ve zirveyi kıl payı kaçırarak 2. sırada yer aldı. Her pazar mutlaka reyting listesinde ilk 3’e girmeyi başaran Savaşçı dizisi günün en çok izlenen dizilerinden biri.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve bir ekran klasiği haline gelen Çocuklar Duymasın son zamanlarda diziye yeni dahil olan oyuncularla birlikte daha heyecanlı ve izlenir seviyeye geldi. Dizi ilk 10 içerisine girerek yayın hayatına başarıyla devam ediyor. 18 mart 2018 pazar reyting sonuçlarında Çocuklar Duymasın’ı ne bekliyor?

Atv’nin dram dolu dizisi Cennet’in Gözyaşları haftalardır final tehlikesiyle karşı karşıya olduğu düşünülürken geçtiğimiz hafta aldığı reyting oranıyla herkesi şaşırttı. Cennetin Gözyaşları AB Grubunda 14. sırada, ABC1 grubunda 9. sırada yer alsa da Total’de 5,33 lük bir reyting oranı ile ilk 3 proje arasına girmeyi başardı. Dizi böylece final haberlerini yalanlamış oldu.

Ve reytingleri kasıp kavuran Survivor! 18 mart 2018 pazar reyting sonuçlarında hiç kuşkusuz zirvenin sahibi yine Survivor olacak. Özellikle pazar akşamları dokunulmazlık oyunu  oynanan yarışma izleyenleri ekrana kilitlemeyi başarıyor.

18 mart 2018 reyting sonuçları (güncellenecektir) (Total-AB-ABC1)