17 Eylül 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları-Çukur mu Söz mü?


Güncelleme: 18 Eylül 2018 : 10:41
1

Yeni Sezonun dev projeleri  17 Eylül 2018 Pazartesi itibari ile sezon açılışlarını yapıyorlar. Reyting sonuçlarında kıyasıya bir rekabet bizleri bekliyor. Çukur ve Söz arasındaki reyting savaşı 17 Eylül Pazartesi gününe damga vuracak. İşte [kirmizitext]reyting sonuçları[/kirmizitext], oranlar ve dahası yazımızda.

17 Eylül 2018 pazartesi reyting sonuçları açıklandı mı, hangi dizi zirveyi aldı. Söz ve Çukur dizileri kaç reyting aldı? Hangi diziler final yapmak zorunda kalacak? Tüm detaylar ve ayrıntıları yazımızda takip edebilirsiniz. İşte 17 eylül reytingleri ve analizleri…

Çukur ve Söz 2018-2019 sezonunu 17 Eylül pazartesi itibari ile açıyorlar. İki dizide pazartesi gününün en güçlü yapımlarından. Bunlara Yasak Elma gibi geçtiğimiz sezonun iddialı yapımı da ekleniyor. Diğer taraftan Ege’nin Hamsisi ve Koca Koca Yalanlar da dahil olunca ekranlarda seyir keyfi bizleri bekliyor. Peki hangi dizi güne damga vuracak?

Reyting Sonuçları ve Analizleri

Ege’nin Hamsisi ve Koca Koca Yalanlar dizileri Söz, Çukur ve Yasak Elma karşısında tutunabilecekler mi? Dizileri ve kanallarını kısaca belirletim. Show Tv’de Çukur, Star Tv’de Söz, Fox’ta Yasak Elma, Trt1’de Ege’nin Hamsisi ve son olarak Kanal D’de Koca Koca Yalanlar dizileri evlerimize konuk olacak.

İzleyiciler bu 5 diziden birisini tercih edecek ve izlenme oranları 18 Eylül Salı günü sabah 10.00’da açıklanacak.  Güne Söz ve Çukur’un damga vuracağı kesin gözüyle bakılırken Yasak Elma’nın da oranları zorlayacağı tahmin ediliyor.

17 Eylül 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları

Reyting sonuçlarına geçmeden önce günün dizileri hakkında kısa bilgiler verelim. Çukur yeni sezonu farklı bir hikaye ve yeni karakterlerle açıyor. Karakuzular, Çukur’un hakimiyetini ele alıyor ve Yamaç, Vartolu ve diğerleri Çukur’u yeniden ele geçirmek için mücadele verecekler. Karakuzular kimdir, nereden geldiler, ne iş yaparlar gibi soruların cevabını [kirmizitext]BURADAN[/kirmizitext] okuyabilirsiniz. Çukur dizi 2.sezon yeni gelen oyuncularla ilgili hazırladığımız yazımızı da [kirmizitext]BURADAN[/kirmizitext] okuyabilirsiniz. Gelelim Söz dizisine…

Söz dizisinde Yavuz yeni bir isim ve yeni bir görev ile İstanbul’da görev başında olacak. Yine Söz dizisi de yeni senaryo yazımı ve yeni oyuncularla seyircisinin karşısına çıkıyor. Reytinglerde iddialı bir dizi ve Çukur ile rekabeti devam edecek. Söz dizisi ile ilgili yeni senaryo, yeni oyuncular ile ilgili tüm bilgileri [kirmizitext]BURADAN[/kirmizitext] takip edebilirsiniz.

[kirmizitext]GÜNLÜK REYTİNG SONUÇLARI <<<<TIKLA[/kirmizitext]

Comments are closed.