12 Nights Dizisine Hemen Başlamak için 4 Neden!


Güncelleme: 1 Aralık 2018 : 13:37
0

12 Nights, Channel A’da cuma günleri yayınlanan bir romantik komedi dizisidir. Dizi 12 Ekim’de başladı fakat istenilen reytingi alamadı. 12 bölüm sürecek olan dizi 28 Aralık’ta sona erecek. Dizi pek tutulmamış olsa da Kore dışındaki izleyicilerden iyi tepkiler aldı. Bu yüzden sizin için 12 Nights izlemek için 4 nedeni sıraladık

1. Yeni Yüzler

Dizide Han Seung Yeon ve Shin Hyun Soo başrolü oynamaktadır. Kendileri daha önce birçok dizide oynamışlardır. Fakat ikisinin de başrol oynadığı dizi sayısı azdır. Bu yüzden 12 Nights yeni yüzler arayan izleyiciler için uygundur.
Han Seung Yeon dizide Han Yoo Kyung karakterini oynamaktadır. Han Yoo Kyung seyahat etmeyi seven bir fotoğrafçıdır. Karakterin tatlı, sempatik ve tazeleyici havası sizi etkileyecektir.
Shin Hyun Soo dizide Cha Hyun Oh karakterini oynamaktadır. Cha Hyu OH bir dansçıdır ve başarılı bir kariyer hedeflemektedir. Baskın ve etkili bir karaktere sahiptir.

2. Dizide kalbinizi pırpır edecek sahneler çok fazla

Dizi boyunca Han Yoo Kyung ile Cha Hyun Oh’un yakınlaştığı sahneler sizi heyecanlandıracak. Özellikle tatlı yakınlaşmaları ile göz dolduracaklar.

3. Seoul’e gitme isteği uyandıracak


Gerek Han Yoo Kyung’un fotoğraf sahneleri gerekse Cha Hyun Oh’un dans ve yüzleşme sahnelerinde Seoul manzarası önümüze serilmektedir. Bu da izleyenlerde Seoul’e gitme isteği uyandırmaktadır.

4. Farklı hikayesi

12 Nights dizisinin konusu daha yayınlanan birçok diziden farklıdır. Mekan kullanımı ve konunun ilginçliği dizide dikkat çekmektedir.

12 Nights dizisinin konusu nasıl?

12 Nights dizisinde Han Yoo Kyung ve Cha Hyun Oh 2010, 2015 ve 2018 tarihlerine ait 3 farklı gezi ile beraber birbirleriyler 12 gece geçirmiş oluyor. İlk karşılaşmalarını yaşadıkları 2010 yılındaki gezileri Seoul’de gerçekleşmektedir. 2010’da Han Yoo Kyung fotoğrafçı olmak isteyen biridir ve New York’tan Seoul’e gelmiştir. Cha Hyun Oh dansçı olmak istemektedir ve Tokyo’dan Seoul’e gelmiştir. Bu iki farklı kişinin yolculuğu Seoul’deki ufak bir misafirhanede gerçekleşmiştir. Sonraki her buluşmalarında kendilerini daha değişmiş ve isteklerine kavuşmuş halde bulacaklardır. Peki bu iki kişi birlikte devam etmek istiyor mu?

Gelecek hafta 8. bölümü yayınlanacak olan dizi Aralık ayında bitecektir. Kısa ve tatlı bir dizi izlemek isteyenler hiç vakit kaybetmeden bu diziye başlayabilir.