11 Nisan 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları-Börü Finali Zirvede mi?


Güncelleme: 11 Nisan 2018 : 22:37
0

Diriliş ve Sen Anlat Karadeniz’in kıyasıya rekabetine tanıklık ettiğimiz 11 Nisan 2018 Çarşamba günü reytinglerine Börü dizisi final bölümü ile katılıyor. Nasıl bir sonuç bizleri bekliyor şimdiden merak ediliyor. Diriliş mi yoksa Sen Anlat Karadeniz mi zirvede olacak yoksa Börü final bölümü ile ilk sırayı ele geçirecek mi?

Diriliş 11 nisan çarşamba günü 114. bölümü ile ekranlara gelirken Sen Anlat Karadeniz ise 12. bölüm ile ekranlara gelmektedir. Börü dizisi kısa Tv macerasını bugün ekranlara gelecek olan 6. bölümü ile final yaparak ekranlara veda ediyor.

Diriliş bu hafta Ertuğrul ve Sivas Valisi Hüsamettin ile Saadettin’i öldürmek için plan yapmış ve harekete geçmişlerdir. O sırada Sultan ve annesi Konyayı terk ederek Hüsamettin ve Ertuğrul ile buluşmuşlardır. Buluşma anında yapılan planın üzerinden geçmişler ve Sultan ve annesi güvenlikleri için obaya gitmişlerdir. Diriliş Ertuğrul heyecan dolu bölümle 11 nisan 2018 salı günü reytinglerde nasıl bir performans gösterecek, merakla bekleniyor.

Sen Anlat Karadeniz’de Tahir Vedat’ın ihbar etmesi ile tutuklanır. Tahir Vedat’ı öldürmemiştir ancak ondan duyduğu sır onu içerde kemirmektedir. Vedat Tahir’in yokluğundan yararlanıp velayet davası için şahitleri toplamaktadır. Nefes’e ise son bir teklif yapacaktır. Nefes’e bana gel Tahir kurtulsun der. Nefes ise iki arada kalmıştır. Sen Anlat Karadeniz 11 nisan çarşamba 12. bölümle ekranlara gelirken reytinglerde zirveyi zorlayacak gibi.

Çarşamba günü genelde 2 dizinin rekabeti ile geçmektedir. Reytinglerde Diriliş ve Sen Anlat Karadeniz’in yarışında Totalde Sen Anlat Karadeniz birinci sırada yer alırken Diriliş ise AB ve ABC1’de liderliği almaktadır. 11 Nisan 2018 reytinglerinde hangi dizinin performansı daha önde olacak.

Geçtiğimiz hafta reytinglerine baktığımızda Diriliş Total’de Sen Anlat Karadeniz’in hemen dibinde olurken AB ve ABC1’de ise açık ara fark atmaktadır. Her iki dizinin karşılaştırmalı reytingleri şu şekildedir. Totalde 15,65(SAK) ile 14,66(Diriliş) oy alan diziler AB’de 18,06 ile 10,08, ABC1’de ise 18,80 ile 12,64 oy almışlardır.

11 Nisan 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları