11 Mart 2018 Pazar Reyting Sonuçları-Survivor mı Jet Sosyete mi?


Güncelleme: 12 Mart 2018 : 10:29
0

Haftanın en iddialı yapımlarının ekranlara geldiği 11 Mart pazar günü reyting sonuçları en merak edilen konulardan. 11 Mart 2018 pazar reyting sonuçları açıklandı mı? Hangi yapım birinciliğe oturdu? 11 Mart pazar günü ekranlara gelen diziler Aslan Ailem, Cennetin Gözyaşları, Çocuklar Duymasın, Jet Sosyete ve Savaşçı. İşte 11 Mart Pazar reyting sonuçları.

Pazar gününün en önemli dizilerinden birisi Savaşçı. Savaşçı 11 mart pazar günü 35. bölümü ile ekranlara geliyor. Oyuncu kadrosunda Berk Oktay (Yüzbaşı Kağan Bozok), Yıldız Çağrı Atiksoy (Aslı Özkaynak), Murat Serezli (Albay Halil İbrahim Kopuz) gibi isimlerin yer aldığı yapım günün en çok izlenen dizilerinden. Geçtiğimiz hafta aldığı 7,78 ve 7,75 ile Survivor’dan sonra Total ve ABC1 kategorilerinde 2. sıraya yerleşti. En yakın rakibi ise Jet Sosyete. Bakalım Savaşçı 11 Mart 2018 reyting sonuçlarında nasıl bir sonuç alacak?

Jet Sosyete yeni bir dizi olmasına rağmen oldukça iyi bir ivme yakaladı. Bunda muhakkak dizinin oyuncu kadrosunun etkisi çok fazla. Ayşenil Şamlıoğlu (Zahide Özpamuk), Çağlar Çorumlu (Yaşar Yüksel), Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt (Cengiz Özpamuk) gibi duaye isimlerin performansları izleyenleri oldukça etkiliyor. Dizi 4 mart pazar günü Survivor’dan sonra AB grubunda 2. sırada yer alıyor. 11 mart 2018 pazar reytingleri için ciddi bir rakip. Ekranlardaki komedi dizilerinin eksikliğini dolduran bir yapım ve oldukça başarılı. Pazar günü güçlü bir yapım olarak kayıtlara geçti. 11 Mart 2018 Pazar Reyting Sonuçları merakla bekleniyor.

Bir diğer güçlü yapım Cennetin Gözyaşları. Hakkında final kararı çıktı söylentileri var. Yakın zamanda dizi finale gidecek gibi. Ancak diğer taraftan dizinin Totalde 5,33 reyting oranı ile 3. sırada yer alıyor. Elbette iyi bir oran değil ancak totalde 3. sırada olması çokta kötü değil. 11 mart pazar günü nasıl bir reyting sonucu alacak merak konusu. Reklam gelirlerinin düşük olması dizi ile ilgili final yapacak söylentilerini destekliyor gibi. Bakalım 11 mart 2018 pazar reyting sonuçları ne getirecek.

11 Mart 2018 Pazar Reyting Sonuçları (Total-AB-ABC1)