Ufak Tefek Cinayetler İzlendi Mi? Reytingleri Nasıl?


Güncelleme: 25 Ekim 2017 : 08:28
9

Uzun süren tanıtımların ardından 24 Ekim salı akşamı ekrana gelen Ufak Tefek Cinayetler beklentileri karşıladı mı? Büyük umutlarla ekrana gelen dizinin reyting sonuçları nasıl? İşte ayrıntılar. 24 Ekim salı günü iki yeni dizi ekrana geldi. Fox Tv’de Kadın, Star Tv’de Ufak Tefek Cinayetler ekran macerasını start verdi. Başarılı oyuncu kadroları ve sıra dışı senaryolarıyla dikkat çeken bu iki projenin kıyasıya mücadelesine şahit olacağız.

Ufak Tefek Cinayetler polisiye, dram ve suç türünde ekrana gelirken, Kadın dizisi ise dram türüyle ekrana geliyor. Farklı türde iki dizinin reyting savaşı oldukça çekişmeli olacak.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde tek bir başrol yok. Dizide birden fazla başrol oyuncusu yer alıyor. Mert Fırat, Yıldıray Şahinler, Selim Bayraktar ve Ferit Aktuğ gibi ekranların başrol için aranan isimleri tek bir dizide buluştu.

Dört güzel kadın ve dört yakışıklı adam arasında sırlarla ve yalanlarla dolu sıra dışı bir hikayenin konu alındığı dizi ilk bölümü ile iyi bir reyting sonucu almayı başardı.

Kadrosunda Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Yıldıray Şahinler, Bade İşçil, Ferit Aktuğ, Selim Bayraktar, Tansu Biçer, Duygu Sarışın ve Hayal Köseoğlu’nun yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler sıra dışı senaryosuyla uzun süre ekranlarda kalacak gibi.  Fakat ilerleyen bölümlerde sırrın çözülmesi dizinin büyüsünü bozar mı bilmiyoruz. Ufak Tefek Cinayetler reyting sonuçlarını aşağıdaki bağlantıdan takip edebilirsiniz.


24 Ekim 2017 Salı Reyting Sonuçları-Kadın ve Ufak Tefek Cinayetler<<<Tıkla


Siz Ufak Tefek Cinayetler dizisinin nasıl buldunuz? Hangi oyuncuyu başarılı buldunuz? Dizi uzun süre ekranlarda kalabilir mi? 

9 YORUMLAR

  1. Sanirim bu dizinin yayindan kalkmasi icin elinden geleni yapanlar var cunku ilkkez yaptigim yoruma bile daha onceden yapildi yaziyor ilginc gercekten sali gunleri heyecanla bekledigim dizinin reyting bakmak istedigimde yorum yaz bolumu gorunce yazmak istedim fakat birkez daha ayni yorumu yaptiniz kabul edilmiyo deniliyo saka gibi

  2. Bu zamana kadar bir dizi olarak bu kadar heyecanlı bu kadar degisik ve farkli bir tarziyla ekranlarda olan bu diziye bayiliyoruuuum lutfeen ne kadar uzatilirsa uzasin biktik yillardir acitasyonlu sacma sapan dizilerden

Comments are closed.