Survivor 2017 Finalistleri Kim Olacak?


Güncelleme: 8 Haziran 2017 : 22:00
21

Survivor 2017 finalistleri kim olacak? Survivor 2017 finale kimler kaldı? Survivor 2017 finalini garantileyenler kim?

Survivor 2017’de final heyecanı sürüyor. Yarışmacılar yarışların son evresine gelmişken izleyiciler de büyük bir heyecanla final anını beklemeye koyuldu. Büyük sms sonrası tekrar atılamayan smsler final sırasında da açılacak ve finali kazanan yarışmacıyı da o belirleyecek.

Survivor 2017 büyük finalinin ilk kazananın Sema olduğu belli olmuştu. Sema, bireysel Kıbrıs sembollerinde kadın yarışmacılar arasında birinci olacağını zaten çok önceden garantilemişti. Ancak finalde erkek yarışmacıların kazananı olan Ogeday’la yaptığı yarışta heyecanlanmıştı. Yine de Ogeday’la yaptığı yarışmanın kazananı da Sema oldu. Böylelikle Sema hem Kıbrıs’a kadar dokunulmazlık kazanmış oldu hem de Kıbrıs final koltuğunu garantiledi.

 

 

 

 

 

Sema’nın yanı sıra Adem de performansı ile finali garantileyemese de izleyicinin büyük oylarını aldı. Ünlüler takımında ilk zamanlarda yaşanan büyük gerilimlerde Adem’i destekleyen izleyici, onu sms birincisi yapmak için tüm gücüyle oy attı.
Sema ve Adem Kıbrıs finalini garantilerken Kıbrıs’ta İlhan Mansız da yer alacak gibi görünüyor. İlhan Mansız, hem duruşu ve karakteri hem de oyunlardaki becerisi ile herkesin büyük takdirini kazandı. Milli takımda önemli gollerin de sahibi olan İlhan Mansız da şimdiden Kıbrıs koltuğunu garantilemiş gibi görünüyor.
Kıbrıs yolcuğunda erkek yarışmacılarda hem istatistiksel olarak en başarılı olan hem de gönüllülerde kalan tek erkek yarışmacı Ogeday’ın da final koltuğunda oturması bekleniyor. Gönüllüler takımında bulunan Berna da bireysel dokunulmazlık oyununda başarılı olursa Kıbrıs finali için önemli bir aday gibi görünüyor.
Sabriye ve Elif’in Kıbrıs finaline gidemeyeceği düşünülse de ikili son anda bir atak yaparsa durumlar karışacak gibi görünüyor. Serhat’ın da gitmesi beklenen Kıbrıs finali adayları çok zorlayacak. Sizce finalist olmayı hangi yarışmacı hak ediyor? Finalde hangi yarışmacıları görmek istersiniz? Yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.

21 YORUMLAR

Comments are closed.