Payitaht Abdülhamid Dilşat Kimdir? Oynadığı Diziler, Yaşı, Boyu?


Güncelleme: 21 Eylül 2017 : 23:22
1

Geçtiğimiz sezonun başarılı yapımlarından Payitaht Abdulhamid, yeni sezona yepyeni isimlerle girmeye hazırlanıyor. Payitaht Abdulhamid Dilşat Kimdir? Dizide Dilşat karakteriyle karşımıza çıkan Güzide Arslan Kimdir? Daha önce hangi projelerde rol aldı? Tüm merak edilenleri sizler için araştırdık. 

Geçtiğimiz sezon haziran ayında sezon finali yapan dizi yaklaşık 3 aylık bir aradan sonra tekrar ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Yenilenen kadrosuyla 2017-2018 sezonuna iddialı bir giriş yapacak. Bir dönem dizisi olarak ekrana gelen Payitaht Abdulhamid yediden yetmişe herkesin ilgiyle izlediği bir proje olmayı başardı. Buram buram tarih kokan sahneleriyle izleyen herkesin beğenisini kazandı.

Başrollerinde Bülent İnal, Özlem Conker, Hakan Boyav, Selen Öztürk, , Saygın Soysal ve Ezgi Eyüboğlu gibi isimlerin yer aldığı dizinin oyuncu kadrosu oldukça kalabalık.


Payitaht Abdülhamid 2. Sezon (2017-2018) Ne Zaman Başlayacak?


Kadroya 2. sezonda Volkan Keskin (Murad), Taner Ertürkler (Selim Paşa), Cemre Baysel (Firuze), Nik Xhelilaj (Marco), Kevork Malıkyan (Parvus), Hacı Ali Konuk (Aşçı Fadıl), Güzide Arslan (Dilşat), Leya Kırşan (Güzide), Yusuf Aytekin (Söğütlü Osman), Mehmet Sabri Arafatoğlu (Şeyhulislam) ve Ercüment Fidan (Lord William) gibi pek çok yeni isim dahil oldu.


Payitaht Abdülhamid 2. Sezon (2017-2018) Yeni Gelen Oyuncular Tam Kadro


Payitaht Abdulhamid Dilşat Kimdir? ( Güzide Arslan) 

1992 Ankara doğumlu genç oyuncu Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Kariyer hayatı boyunca Arka Sokaklar, Akasya Durağı, Alemin Kralı, O Hayat Benim ve Günebakan dizilerinde rol almıştır. O Hayat Benim dizisinde canlandırdığı Seçil karakteriyle popülerlik kazanmıştır. Şimdilerde ise Payitaht Abdulhamid dizisinde Dilşat Karakterini canlandırmak üzere kamera karşısına çıkacak.

Payitaht Abdülhamid Murat Kim? Gerçek Adı ve Oynadığı Diziler

Comments are closed.