Oğul Dizisi Oyuncu Kadrosu Tüm Karakterler


Güncelleme: 21 Ağustos 2017 : 23:51
2

Oğul dizisinde kimler rol alıyor? Oğul dizisi oyuncu kadrosunda kimler var? Oğul dizisi oyuncuları tüm karakterler kimler?

Fox Tv yepyeni bir dizi ile izleyicileri ekran karşısına kilitlemeyi hedefliyor. Oğul dizisinde birbirinden ünlü oyuncular bulunuyor.


İlker Ayrık’la Eyvah Düşüyorum Nasıl Bir Program? Nasıl Başvuru Yapılır? <<<tıklayınız


Her şey olabilirsin bu hayatta bir anaya oğul olabilir misin? Sloganı ile ekranlarda olacak olan dizi sürpriz bir şekilde ekranlarda olacak.Oğul dizisi, Fox Tv tarafından bir anda yayınlanma kararı aldı. Ekin Mert Daymaz, Barış Falay ve Ataberk Mutlu’nun dizide rol aldığı söyleniyor. Dizinin oyuncu kadrosundaki isimler kesinleştikçe güncellenecektir.

Oğul Dizisi Ekin Mert Daymaz Kimdir?

1990 yılında Hollanda’da doğan oyuncu Türk uyrukludur. Best Model of World isimli yarışmada üçüncülüğü kazanmıştır. Not Defteri dizisinde rol alsa da asıl tanınırlığı Çilek Kokusu dizisi sayesinde olmuştur. Çilek Kokusu dizisinde Volkan karakterini canlandırmıştır.

Oğul Dizisi Barış Falay Kimdir?

Çiçek Taksi ile ekranlara merhaba diyen oyuncu Aliye dizisinde Halit Ergenç’in düşmanı olan Mücahit karakterini canlandırmıştır. Medcezir ve Paramparça dizilerindeki oyunculuk performansı ile de büyük beğeni toplamıştır.

Oğul Dizisi Ataberk Mutlu Kimdir?

Arkadaşım Max isimli programla tanınmaya başlayan küçük oyuncu Poyraz Karayel dizisinde Poyraz karakterinin oğlunu canlandırmıştır. En iyi çocuk oyuncu ödülünü aldıktan sonra gözyaşlarını tutamayan küçük oyuncu herkes tarafından çok sevilmiştir.

Siz Oğul dizisinde kimlerin rol almasını istersiniz? Oğul dizisinde hangi oyuncular rol almalı?

Comments are closed.