Meryem Dizisi Sevinç Kimdir? Yaşı-Boyu-Sevgilisi-Oynadığı Diziler


Güncelleme: 2 Ağustos 2017 : 22:44
3

Yönetmen koltuğunda Mustafa Şevki Doğan’ın oturduğu dizi Meryem bomba gibi bir konu ile ekranlara geliyor. Dizide Sevinç karakteri güzelliği ile göz doldur. Meryem dizisi Sevinç karakteri kimdir?

Kore dizisi ‘Secret’tan uyarlanan Meryem’in yapımcılığını TMC Film’in üstlenmektedir. Dizide, aşık olduğu kadını kaybettikten sonra intikam hırsıyla yanan Savaş’ın, suçlu gördüğü Meryem’e hayatı zindan etmesi anlatılıyor.

Dizide Sevinç karakterini oynayan oyuncunun gerçek adı ise Sena Akay’dır. Sena Akay 1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Renkli gözleri ve güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu 181 boyunda ve 54 kg’dır.

Meryem Dizisi Sevinç Öldü Mü? Diziden neden ayrıldı? tıklayınız 

Daha önce Galatasaray’da voleybol oynayan genç oyuncu sonrasında Fenerbahçe’nin altyapısına girmiştir. 18 yaşına kadar voleybol ile ilgilenen güzel oyuncu daha sonra halkla ilişkiler bölümüne girmiştir. 17 yaşındayken Türkiye güzeli seçilen oyuncu aynı yıl dünya güzeli seçilerek ismini duyurmayı başardı. Zeytin Dalı, Acı Aşk, Muhteşem Yüzyıl ve Meryem dizilerinde rol almıştır.

Meryem Dizisi Jenerik Müziği “Hasret” Şarkısı ve Sözleri

Daha Önce Acı Aşk dizisinde rol alan güzel oyuncu Meryem Dizisinde de başrol oynayan Furkan Andıç’ın can verdiği Savaş’ın sevgilisi Sevinç karakterine can veriyor. Sevinç Savaş ile birbirini çok sever ancak özellikle de Savaş’ın ailesi Sevinç’i hiç istemez. Bu yüzden ailesi ile karşı karşıya gelen Savaş ile Sevinç bakalım bu aşkları uğruna neler yaşayacaklar.

Sizler Sevinç ve Savaş aşkı konusunda ne düşünüyorsunuz? Siz de konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bizlerle paylaşbilirsiniz.

Meryem Hikayesi Dizisi Oyuncuları Konusu Özeti Fragmanı <<< tıklayınız

Comments are closed.