Günah Dizisi Oyuncu Kadrosu-Tüm Oyuncular ve Karakterleri


Güncelleme: 13 Ağustos 2017 : 19:07
2

Yepyeni bir dizi ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Ortaks Yapım imzasıyla yeni sezona damga vuracak bir yapım için kollar sıvandı. Günah ismi ile ekranlara gelecek olan dizisinin oyuncu kadrosu, konusu gibi ayrıntıları haberimizde.

Daha önce Kiralık Aşk ve Bir Kadın Bir Erkek gibi yapımlara imza atan Ortaks Yapım 2017-2018 sezonunda bir aile dramı ile ekranlara gelecek.

Dizinin casting çalışmalarının devam ettiği sızan bilgiler arasında. Oyuncu seçiminde çok dikkat eden yapım şirketinin dizinin başrol oyuncusu için Zeynep Kızıltan’a teklif götürdüğü ve başarılı oyuncu ile anlaşmanın sağlandığı bildirildi.

Diğer taraftan erkek başrol oyuncusu ve diğer oyuncular için halen çalışmaların devam ettiği biliniyor. Dizinin konusuna gelince, Günah Dizinin konusu henüz belli değil. Başarılı oyuncu Zeynep Kızıltan’ın 3 kız kardeşin en büyüğünü canlandıracağı biliniyor.

Yeni dizi Günah ile ilgili bilgiler geldikçe haberimiz güncellenecektir. Bizi takipte kalın. En sağlam ve en güncel bilgilerle sizler için buradayız.

Comments are closed.