Geçmişin İntikamı Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?


Güncelleme: 1 Eylül 2017 : 06:23
4

Kırlangıç Fırtınası,  Poyraz Karayel, Hayat Sevince Güzel, Aşk ve Gurur, Kalbim Ege’de Kaldı ve Şevkat Yerimdar dizilerinin yapımcısı Limon Yapım, iddialı bir projeyi daha ekrana getirmeye hazırlanıyor.

Geçtiğimiz sezon 3  projesi birden final yapan Limon Yapım önce Savaşçı sonra Şevkat Yerimdar dizilerini izleyiciyle buluşturdu. Şimdilerde yeni projesi Geçmişin İntikamı için hummalı bir çalışma içerisinde. Dizinin oyuncu kadrosu da belirmeye başladı.

Şimdiden büyük merak uyandıran dizinin ismi Gerçeğin İntikamı olacak. Dizinin cast çalışmaları ve masa başı çalışmaları tüm hızıyla  devam ederken oyuncuları ile ilgili her hangi bir açıklamada bulunulmadı.

Ayrıca Limon Yapım’ın en çok anlaşma imzaladığı kanalın Fox TV olduğu biliniyor. Limon Film bünyesinde ekrana gelecek olan dizinin Fox Tv’ yayınlanacağı edinilen bilgiler arasında.

Geçmişin İntikamı dizisinin genel konusu şöyle: 

Şantiye  senaryo şirketinin kaleme alacağı Geçmişin İntikamı dizisi,  işlemediği halde üzerine kalan bir cinayetten dolayı hapse atılan ve yıllarca özgürlüğü  elinden alınan bir adamın adaleti kendi eli ile yerine getirmek için verdiği zorlu mücadeleyi konu alacak. Dizi bu konusuyla geçtiğimiz sezon ekrana gelen ancak kısa süre sonra final yapan Ölene Kadar adlı diziyle benzerlik gösteriyor. Dizinin geniş hikayesi için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.


Geçmişin İntikamı Konusu Ne? Ne Zaman Başlayacak?


Geçmişin İntikamı dizisinin oyuncu kadrosuDizinin oyuncu kadrosu henüz netleşmedi. Dizinin başrolleri için Ahmet Kural ve Yasemin Allen ile görüşüldüğü öğrenilirken; Olgun Şimşek, Erkan Can ve Ediz Hun gibi usta isimlerin de iddialı dizinin kadrosunda yer alacağı belirtiliyor. Güncel Bilgiler geldikçe haberimize eklenecektir. Bizi takipte kalın.


Geçmişin İntikamı Konusu Ne? Ne Zaman Başlayacak? <<<<< TIKLA


Geçmişin İntikamı Onur Tuna Kimdir?

Geçmişin İntikamı Yasemin Allen Kimdir?

Geçmişin İntikamı Selçuk Yöntem Kimdir?

Geçmişin İntikamı Erkan Can Kimdir?

Geçmişin İntikamı Erkan Avcı Kimdir?

Geçmişin İntikamı Ediz Hun Kimdir?

Geçmişin İntikamı Aliye Uzunatağan Kimdir?

Geçmişin İntikamı Ayça Bingöl Kimdir?

Geçmişin İntikamı Hüseyin Avni Danyal Kimdir?

Siyah inci dizisinde konuk oyuncu olarak oynayan Hüseyin Avni Danyal, Geçmişin İntikamı adlı dizinin ana karakterlerindendir.

Comments are closed.