Çukur Dizisi Avukat Nazım Kimdir?


Güncelleme: 18 Kasım 2017 : 22:35
1

Show Tv’nin ilgiyle takip edilen dizisi Çukur’un kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. Kara Para Aşk dizisinde Arda karakteriyle tanıdığımız Ahmet Tansu Taşanlar, Çukur dizisinde Avukat Nazım olarak karşımıza çıkıyor. İşte Çukur’un yeni oyuncusu Ahmet Tansu Taşanlar hakkında tüm merak edilenler…

Hem taze kanlarıyla hemde usta oyuncularıyla muhteşem bir kadroya sahip olan Çukur her hafta yepyeni heyecanlarla izleyiciyi şaşırtmaya devam ediyor. Genişleyen kadrosuyla dikkat çeken diziye Avukat Nazım rolüyle dahil olan Ahmet Tansu Taşanlar bu hafta en çok araştırılan ve merak edilen isim oldu.

Çukur Dizisi Sezon Finali Ne Zaman Olacak?

Avukat Nazım, Çukur’da bütün dengeleri değiştirecek hamleler yapar. Vartolu ve Selim arasında yapılan anlaşmanın gidişatını tamamen değişecektir. Dizinin sürpriz ismi Nazım, hem Selim’i hemde izleyenleri şaşırtacak. Çukur’un tehlikeli Avukatı Nazım, ilerleyen bölümlerde adından oldukça söz ettirecek.

Çukur Dizisi Avukat Nazım Kimdir? Ahmet Tansu Taşanlar 

Son olarak Kara Yazı dizisinde izlediğimiz Ahmet Tansu Taşanlar 1984 Ankara doğumludur. Oyunculuğa tiyatro ile başlayan  Ahmet Tansu Taşanlar, ilk olarak Osmangazi Kültür Merkezi bünyesinde Tiyatro eğitimi almaya başlamıştır . Ardından , Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Ana Sanat Dalı bölümünde yüksek öğrenimini tamamlamıştır. Sırasıyla Küçük Kadınlar, Bir Bulut Olsam, Yalancı Bahar, İzmir Çetesi, Kara Para Aşk ve Kara Yazı dizilerinde rol almıştır.

Siz Ahmet Tansu Taşanlar’ın Çukur dizisindeki performansını nasıl buldunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

 

 

Comments are closed.