Adı Zehra Beni Vur ( Bir İnce Pusudayım) Şarkısı Ve Sözleri


Güncelleme: 23 Aralık 2017 : 16:37
2

Tanıtım fragmanı yayınlanan Adı Zehra dizisi ekrana gelmek için gün sayıyor. Dizi, zengin oyuncu kadrosu ve dram yüklü hikayesinin yanı sıra müzikleriyle de dikkat çekmeyi başardı. Adı Zehra, yayınlanan tanıtım fragmanıyla büyük ses getirdi. Adı Zehra dizisi tanıtım fragmanında çalan Beni Vur isimli şarkı ve şarkının kime ait olduğu merak konusu oldu. Adı Zehra Bir İnce Pusudayım şarkısı çalan şarkı sözleri internet üzerinden en çok aratılan konulardan oldu. İşte Adı Zehra Beni Vur ( Bir İnce Pusudayım) şarkısı ve sözleri haberimizin devamında.


Adı Zehra Dizi Müzikleri Çalan Şarkı Türküler


2018 sezonunun en iddialı projelerinden biri olmayı hedefleyen dizinin kadrosunda Alican Yücesoy, İnanç Konukçu ve Zeynep Çamcı gibi ekranların aranan isimleri yer alıyor. Adı Zehra dizisinin yönetmen koltuğunda Taner Akvardar yer alırken senaristliğini Bekir Sıtkı Baran, Rana Mamatoğlu, Murat Emir Eren birlikte kaleme alıyor.

Diziye ismini veren Zehra karakterini daha önce Seviyor Sevmiyor dizisinde izlediğimiz Zeynep Çamcı üstleniyor. Zehra Frankurt’ta tutucu ve muhafazakar bir ailede yetişmiş 22 yaşında güzel bir genç kızdır. Ailesinin baskısından kurtulup İstanbul’da hayalini kurduğu özgür hayatı yaşayacağını düşünürken, sırlarla dolu korkunç bir konağın ortasında bulur kendini. Dizide Zeynep Çamcı’nın partneri yakışıklı oyuncu Alican Yücesoy olacak. Alican Yücesoy son olarak Kördüğüm dizisinde rol almış ve dizinin erken final yapmasının ardından 2 yıl kadar ekranlara ara vermiştir.

Dizinin tanıtım fragmanı yayınlanır yayınlanmaz, çalan duygusal şarkı oldukça merak edildi. Diziyi heyecanla bekleyenler, Adı Zehra dizisinde çalan şarkı nedir? Adı Zehra Beni Vur ( Bir İnce Pusudayım) şarkısı ve sözleri, Adı Zehra Beni Vur şarkısını kim söylüyor? sorularına yanıt aradı. İşte çok beğenilen ve merak edilen Adı Zehra Beni Vur ( Bir İnce Pusudayım) şarkısı ve sözleri…

Adı Zehra Beni Vur Şarkısı Ve sözleri

Bir ince pusudayım
Yolumun üstü engerek
Bir garip akşamdayım
Sırtımı gözler tüfek
Ben senin sokağına
Ulaşamam dardayım
O mazlum gözlerine
Bakamam firardayım

Oysa ben bu gece yüreğim elimde
Sana bir sırrımı söyleyecektim
Şu mermi içimi delmeseydi eğer
Seni alıp götürecektim
Beni vur beni onlara verme
Külümü al uzak yollara savur
Dağılsın dağlara dağılsın bu sevdamız
Ama sen ağlama dur


Bir ince pusudayım
Bu gece zehir zemberek
Bir yolun sonundayım
Sessizce tükenerek
Ah senin ellerine
Uzanamam yerdeyim
O masum hayallere
Varamam ölmekteyim

Adı Zehra Beni Vur Şarkısı Ve Sözleri

https://www.youtube.com/watch?v=94bGIqobQzY

Comments are closed.