Zuhal Topal’la 2017-2018 Yeni Sezon Gelin Adayları? Gelin Adayları İsimler!


Güncelleme: 27 Ağustos 2017 : 18:18
8

Zuhal Topal’la 2017-2018 sezonundaki gelin adayları kimler? Zuhal Topal 2017-2018 sezonu gelin adayları isimleri?

Başarılı sunucu Zuhal Topal’ın sunduğu izdivaç programı yeni sezonda da eğer format değiştirmeden ekranlara gelirse yepyeni gelin adaylarını sizlerle buluşturacak.

Zuhal Topal’lanın önceki sezonunda en çok konuşulan gelin adayı kuşkusuz Naz olmuştu. Naz, Baha ile yaptığı nişanın ardından ayrılmış ve Ali ile ilişkisine başlamıştı. Ancak bu ilişki de Naz’ın yüzünü güldürmedi. Yaz aylarında magazin haberlerinde de çokça yer alan Naz, bu sezonda da ekranlarda olabilir.

Zuhal Topal’ın bir diğer önemli gelin adayı ise Melisa’ydı. Bir önceki sezonda mutlu bir aşk yakalayamayan Melisa, format değiştirilmezse yeniden ekranlara dönecek gibi görünüyor.

Hiç kuşkusuz Zuhal Topal’ın en çok sevilen gelin adaylarından birisi de Hanife. Hanife’nin önceki sene yaşadığı zorluklar ve sürekli magazin haberlerine çıkarılması onu psikolojik olarak çok yordu. Bu nedenle Hanife’nin bu sene ekranlardan uzak kalmayı tercih etmesi de sürpriz olmayacak.

Farid’le olan ilişkisi tam bir sonuca bağlanmadan programın final yapmasıyla yalnız kalan Nagehan da bu sezonda ekranlarda olacak gibi görünüyor.

Annesi Şerife Hanım ile birlikte programda oldukça önemli bir gelin adayı olan Huriye’nin yüzü de bir türlü gülmemişti. Mustafa ile bir dargın bir barışık süren ilişkisinin sonucu yeni sezonda belli olacak.


Zuhal Topal Artık Star Tv’de Olmayacak Mı Neden Yok


Önceki isimler dışında locaya yeni gelin adayları da gelecektir. Ancak yeni gelin adaylarının isimleri henüz kamuoyu ile paylaşılmadı. Yeni gelin adayları kesinleştiğinde sitemizde paylaşılacaktır. Bizi takip etmeye devam edin!

8 YORUMLAR

  1. yaaaa olsuz zuhal ablasiz hayat hictir eger de zuhal topal baslayacaksa kahbe naz olmasiz lutfen

  2. zuhal topallin eskisi gibi devam etmesini cok istiyorum zuhal topali cok seviyorum onun sundugu programda cok eglenciliydi

Comments are closed.