Zalim İstanbul Sezon Finali Mi Yapıyor!


Güncelleme: 26 Nisan 2019 : 15:24
0

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı andan itibaren geniş kitleler tarafından izlenen Zalim İstanbul bu sezon Kanal D’nin iddialı yapımlarından olduğunu kanıtladı.  Oyuncu kadrosu oldukça güçlü ve başarılı bir senaryoya sahip olan dizinin sezon finali yapacağı haberleri dizi fanları tarafından  şimdiler de merak  konusu.  İlk 4 bölümü ile gündeme damga vuran ve özellikle de Nedim ile Cemre’nin arasındaki ilişki sosyal medyada çok sevildi. Ceren’in hamilelik planı tıkır tıkır işlemektedir. Hamile olduğu kesinleşen Ceren şimdi ne yapacağı merakla bekleniyor. Agah Bey’in Cemre’nin söylediklerine tepkisi ne olacak. Şeniz Hanım’ın oğlu için yaptıkları Nedim’e yaptıklarını ortaya çıkaran Cemre ise anne oğul arasındaki sırrı çözmenin peşini bırakmayacak gibi görünüyor. Kızlarının ne yaptığından bir haber ailesini bir arada tutmaya çalışan Seher ise öfkesini kusan Ceren’e tokar atar.  Tüm bu kargaşanın içinde ki tek iyi sey ise Cemre’nin desteği ile iyileşmeye başlayan Nedim. Şeniz Hanım Nedim’in iyileşmesini engelleme çabaları devam edecek mi Agah Bey ise oğlu ve karısının yaptıklarına karşılık nasıl bir tepki ortaya koyacağı yayınlanacak 5. Bölüm de öğreneceğiz.

 Zalim İstanbul  4. Bölümünde Neler Yaşandı!

Ceren hamile  peki şimdi ne olacak. Cenk’in kendisini dinlememesi üzerine çıldıran Ceren herkesi karşısına alır. Hamilelik onun elindeki kozdur. Yalnız babaannesi her şeyin farkındadır. Ceren’in, Cemre’yi düşürdüğü durum Agah’a kararlarını sorgulatırken, Seher’le tekrar karşı karşıya getiriyor. Kızının bir günahı olmadığını söyleyen Seher Agah Bey’in karşısına dikilir.

Damla  ise Ceren’i herkese rezil eder. Daha da öfkelen Ceren’i artık kimse durduramaz. Civanı kurtarmak için Agah ve Cenk, ilk kez baba oğul hissini paylaşıyorlarve birlikte hareket ediyorlar. Cemre, Cenk’in her seferinde Nedim’e sessiz kalışı konusunda yüklenince Cenk ne yapacağını bilemez halde Nedimle yaşadığı karşılaşmanın ağır duygusuyla içinde biriktirdiği her şeyi Nedim’e haykırıyor, Şeniz ise olayları toparlamaya çalışıyor.