Yüz Yüze Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Tanıtım Fragmanı


Güncelleme: 12 Ekim 2017 : 00:38
1

Show tv ekranlarının yeni sezona damgasını vuracak yeni dizi hazırlıkları başlamış durumda. Yapımcılığını Söz dizisine büyük katkı sağlayan Tims&B, ismi Yüz Yüze olan bir yapımı ekranlara getiriyor. Peki Yüz Yüze dizisi ne zaman başlayacak? Ne zaman yayın hayatına girecek gibi merak edilen sorular sizler için haberimizde.

Senaryosu ise son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Poyraz Karayel ile döneme damgasını vuran Ethem Özışık üstleniyor.


Yüz Yüze Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizinin Çekim Yeri Neresi?


Yönetmen koltuğunda ekranların bilenen ve tanınan yüzü Poyraz Karayel de kendini ispatlamış Osman Taşçı’nın üstleneceği yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Alışılagelmişin dışında bir aşk hikayesini konu edinecek Yüz Yüze cast çalışmaları devam ediyor. Senaryosu büyük bir titizlikle yazılan dizinin ne zaman başlayacağı ise oyuncu kadrosunun netleşmesi ile belirlenecek. Sinem Kobal ve Birkan Sokullu‘nun başrolleri paylaşacağı dizi şimdiden dikkatleri üzerine çekti.

Sinem Kobal ve Birkan Sokullu gibi iki önemli ismin yıllar sonra yeniden buluştuğu Yüz Yüze dizisinin Ekim ayının sonlarına doğru Show Tv ekranındaki yerini almasını bekleniyor.

Sinem Kobal ve Birkan Sokullu’nun yanı sıra dizide Merve Dizdar da rol alacak. Dizinin hangi gün ekranlara geleceği ise henüz netleşmedi. Diziler açısından en büyük boşluğu yaşayan Show Tv, Rüya dizisinin final yapmasının ardından yeni dizisi için gün arayışında zorlanmayacak.


Yüz Yüze Dizisi Oyuncu Kadrosu Konusu


Siz Yüz Yüze dizisinin ne zaman yayınlanmasını istersiniz? Sizce dizi hangi akşam ekranlarda olmalı? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Güncelleme: Yüz Yüze ilk bölümüyle 19 Ekim Perşembe Show TV’de.

1 YORUM

Comments are closed.