Yüz Yüze Dizisi Mustafa Kimdir? Gerçek Adı-Oynadığı Diziler-Kariyeri


Güncelleme: 29 Eylül 2017 : 23:04
1

Show TV’den ses getirecek ve yapım ekranlara geliyor. Sinem Kobal ve Birkan Sokullu’nun başrollerde oynadığı Yüz Yüze bir çete-polis işleminde yaşanan olayları ekranlara getirecek. Dizide Mustafa karakteri kimdir? Gerçek adı ne?

Yüz Yüze dizisi bir polis ile bir çete elemanının aşk dolu hayat hikayesini ekranlara taşıyacak. İlk bakışta yalanlar ve çıkarlar üzerine kurulu başlayan ilişki zamanla kendisini gerçek bir aşka dönüştürecek.

Dizide çete elemanlarının canlandıracak karakter ve oyuncular da belli oldu. Çetenin elemanları olarak; Cino, Aleko, Mustafa, Molla ve Tatar’ı izleyecez. Çete üyelerinin heyecanlı ve aksiyon dolu maceralarını izleyeceğimiz Yüz Yüze Show TV’de ekranlara geliyor.


Yüz Yüze Dizisi Oyuncu Kadrosu Konusu


Dizide Mustafa karakterini canlandıran oyuncuya Birkan Sokullu’dur. Birkan Sokullu en son Hayat Şarkısı dizisinde Kanal D ekranlarında sevenleri ile buluşmuştu.

1985 İstanbul doğumlıudur. 2012 yılında Aslı Enver ile evlenmiş ancak 2015 yılında boşanmışlardır. 2003 yılında Best Model of Turkey arışmasında 3. Olmuştur. Maltepe Üniversitesi Tv Programcılığı bölümünü bitirmiştir. 10 yıl kadar profesyonel anlamda basketbol oynadı. Okuduğu sırada manken ve modellikte yaptı.

Comments are closed.