Yuvamdaki Düşman Tuğçe Kimdir? Yaşı, Boyu, Sevgilisi


Güncelleme: 10 Ocak 2018 : 02:43
0

Tanıtım fragmanlarıyla bile olay yaratan Yuvamdaki Düşman dizisi, aile içine sızmış melek yüzlü bir şeytanın akla hayale sığmayacak planlarını ve bu planların temelleri mutlulukla örülmüş bir aileyi nasıl alt üst ettiğini konu alıyor. Dizide  her bir karakter çok özel, her bir karakterin kendi hikayesi ve ortaya çıkmasından korktuğu sırları var. İşte o karakterlerden bir tanesi de Tuğçe. Yuvamdaki Düşman Tuğçe kim? Yuvamdaki Düşman Tuğçe’nin kariyeri, özel hayatı ve sosyal medya hesapları haberimizin devamında.


Yuvamdaki Düşman Oyuncu Kadrosu Kim Kimdir? Tüm Karakterler


Yuvamdaki Düşman Tuğçe kim sorusunun yanıtına gelmeden önce dizinin etkileyici ve sürükleyici konusu hakkında genel bir bilgi verelim. Yasemin ve Murat üniversitede tanışmış ve birbirlerini hala ilk günkü aşkla sevmektedirler. Mutlulukları bebekleriyle taçlanan çiftin, bakıcı olarak eve aldıkları Ceren, çiftin sonunu hazırlayacaktır. Cemiyet hayatının öne çıkan ailelerinden Cifthanlılar’ın hikayesi evlerinin ortasına yıldırım gibi düşen Ceren ile başlayacaktır.

Yayınlanan fragmanlarda Yasemin’in yaşadığı kötü günler dizinin heyecan dolu bölümleriyle ilgili ip uçları veriyor. Yeni bebek sahibi olan çiftin bakıcı olarak evlerine aldıkları Ceren hain planlarını bir bir uygulamaya başladığında Murat ve Yasemin’e neler olarak izleyerek göreceğiz. Şimdi en çok merak edilen konulardan biri Yuvamdaki Düşman Tuğçe kim sorusu oldu.


Yuvamdaki Düşman Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede


Yuvamdaki Düşman Tuğçe’nin dizideki rolü: Tuğçe Yasemin’in liseye giden kardeşidir. Anne ve babasını kaybettikten sonra kardeşini yanına almıştır. Yaşadığı zor günleri unutamayan Tuğçe ablasına sık sık sorun çıkarır. Sorunlu bir ergenlik yaşayan Tuğçe’nin hüzünlü hikayesi izleyenleri üzecek.

Yuvamdaki Düşman Tuğçe Kim? Cansu Türedi

 

Yuvamdaki Düşman Tuğçe karakterine hayat veren Cansu Türedi 1995 yılında Bursa’da dünyaya gelmiştir. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Radyo Televizyon bölümünden mezundur. Cesur ve Güzel dizisinde Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ’la çalışma fırsatı yakalamıştır. Şimdilerde Yuvamdaki Düşman Tuğçe karakteriyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kendisine yeni rolünde başarılar dileriz.

Yuvamdaki Düşman dizisi konusu ve oyuncu kadrosu hakkında neler düşünüyorsunuz? Dizide Tuğçe karakterini nasıl buldunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.