Yuvamdaki Düşman Nil Kim? Pelin Öztekin Hayatı


Güncelleme: 11 Ocak 2018 : 17:31
0

İzleyenleri derinden sarsacak yepyeni bir dizi ekrana gelmek için son hazırlıklarını yaparken dizide Nil karakterine hayat veren isim Pelin Öztekin oldu. Verdiği kilolarla son zamanlarda adından  oldukça söz ettiren genç oyuncu Yuvamdaki Düşman kadrosunda izleyiciyle buluşuyor. Sıra dışı konusu ve başarılı oyuncu kadrosuyla merak uyandıran Yuvamdaki Düşman Nil kim? İşte detaylar…


Yuvamdaki Düşman Alper Kim? Gerçek Adı, Yaşı, Boyu ve Sevgilisi


Yaklaşık bir yıldır üzerinde çalışılan dizi yabancı filmleri aratmayacak bir kurguyla ekrana gelecek. Pamir Pekin, Aslı Tandoğan ve Ece Çeşmioğlu’nun başrolünü paylaştığı Yuvamdaki Düşman hem alışılmışın dışında konusu hemde oyuncu kadrosuyla kendini diğer projelerden sıyırmayı başarıyor. Tanıtım fragmanlarıyla görücüye çıkan ve büyük ilgi gören Yuvamdaki Düşman çok yakında Show Tv’de başlıyor.

Yuvamdaki Düşman, isminden de anlaşıldığı gibi mutlu bir ailenin içine sinsice sızan bir düşmanın akla hayale gelmeyecek planlarla o aileyi nasıl darmadağın ettiğini izleyeceğiz. Ceren’in bakıcı sıfatıyla girdiği evde tek hayali o evin ve şaşalı hayatın sahibi olmaktır.  Bunun için yıkması yakması gereken ne varsa gözü kapalı yapacaktır.

Yuvamdaki Düşman Nil karakterine gelecek olursa; Nil Çifthanlı ailesinin küçük kızıdır. Evin neşesi ve göz bebeğidir. Henüz yirmili yaşlarının başındadır. Küçüklüğünde geçirdiği psikolojik bir rahatsızlık nedeniyle biraz fazla şımartılmıştır. Yasemin ve Murat’ın arkadaşları Alper’e platonik olarak aşıktır. Fakat Alper’in de lise yıllarından beri Yasemin’e aşık olduğunun altınız çizmek gerekir. İç içe geçmiş hayatların izleyiciyle buluşacağı Yuvamdaki Düşman dizisi Nil kimdir?

Yuvamdaki Düşman Nil Kim? Pelin Öztekin

Yuvamdaki Düşman Nil karakterine hayat veren Pelin Öztekin 1987 İzmit doğumludur. Lise eğitimini Fenerbahçe lisesinde tamamlayan oyuncu bir süre Fransa’da Ecole Des Roches’da dil eğitimi almıştır. 2005 yılında ilk olarak Hayat Bilgisi dizisinde rol almıştır. 2006 yılında BKM mutfak atölye oyuncularına katıldı ve Çok Güzel Hareketler Bunlar isimli projede rol aldı. Fazla kilolarından rahatsız olan Öztekin 2005 yılında geçirdiği mide küçültme ameliyatı sonucunda 80 kg verdi ve istediği ölçülere ulaşmayı başardı. Son olarak Hayat Şarkısı dizisinde Zeynep karakterine hayat verdi.

Pelin Öztekin ve diğer oyuncuların performansını nasıl buldunuz?