Yuvamdaki Düşman Murat Kim? Pamir Pekin Hayatı, Sevgilisi


Güncelleme: 28 Aralık 2017 : 15:49
0

2018 yılının iddialı dizileri arasına giren Yuvamdaki Düşman oyuncuları ve senaryosuyla fark atmayı başardı.Yapım şirketlerinin peşinden koştuğu, dönemin gözde oyuncularından Pamir Pekin Yuvamdaki Düşman dizisiyle yeniden ekranlarda. Yuvamdaki Düşman Murat karakterini kim canlandırıyor, genç oyuncu izleyenler tarafından merak konusu oldu. Yuvamdaki Düşman Murat kim gerçek adı, özel hayatı, kariyeri ve gelecek hedefleri nelerdir? İşte ayrıntılar…


Yuvamdaki Düşman Yasemin Kim? Yaşı, Boyu, Kariyeri


Yuvamdaki Düşman Murat kim sorusuna gelecek olursak henüz bir kaç hafta önce final yapan Tutsak dizisinde Kenan karakterini canlandıran oyuncu dizi biter bitmez bir çok projeden teklifler almaya başladı. Hiç ara vermeden Yuvamdaki Düşman Murat karakteriyle setlere geri döndü. Oyunculuk alanındaki hızlı yükselişi gözden kaçmayan Pamir Pekin ekranların aranan yüzlerinden olmayı başardı.

 

Yuvamdaki Düşman dizisinin konusu tek hayali zengin, lüks ve rahat bir hayat yaşamak olan bir kadının amacına ulaşabilmek için her şeyi göze alarak, yaptığı planlar ile hayatlarına girdiği masum insanlara verdiği zararları konu edinecek. Sürükleyici hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizide her bir oyuncu izleyenler tarafından merak konusu oldu. Özellikle dizinin başrol oyuncusu Yuvamdaki Düşman Murat en çok araştırılan isimlerden. Yuvamdaki Düşman Murat Kim? İşte detaylar…

 

Yuvamdaki Düşman Murat Kim? Pamir Pekin

Oyunculuk alanında sınırlarını zorlayarak zirveye ulaşmayı hedefleyen  Yuvamdaki Düşman Murat karakterine hayat veren oyuncunun gerçek adı Pamir Pekin.Pamir Pekin, 1979 İstanbul doğumludur. İstanbul Üniversitesi Ekonometri bölümünde mezun olmuştur. Komiser Nevzat, Parmaklıklar Ardında, Lale Devri dizilerinde rol almış fakat asıl çıkışını İlişki Durumum Karışık dizisiyle yakalamıştır. Son olarak Tutsak dizisinde Kenan karakterini canlandıran oyuncu Yuvamdaki Düşman dizisiyle tekrar ekranlarda….

Pamir Pekin’i Yuvamdaki Düşman dizisinde nasıl buldunuz? Pamir Pekin yerine kim olabilirdi? Murat-Yasemin uyumunu nasıl buldunuz?

Yuvamdaki Düşman Ceren Kim? Gerçek Adı Daha Önce Rol Aldığı Diziler

Yuvamdaki Düşman Pamir Pekin Kim videosu