Yol Ayrımı Filminde Okunan Şiir! Yol Ayrımı Filmi Hangi Kanalda Yayınlanacak?


Güncelleme: 16 Kasım 2018 : 21:21
0

Sinema izleyicisi için televizyonda alternatif filmler yayınlanmaya devam ediyor. Bu hafta ise yayınlanacak olan film “Yol Ayrımı” oluyor.

Yol Ayrımı Filmi Hangi Kanalda Olacak? Yol Ayrımı Filmi Konusu Ne?

TMC ve FOX ortak yapımcılığında yayınlanmış olan, sinemada da ilgi çekmeyi başaran Yol Ayrımı filmi FOX ekranlarında yayınlanacak. Film Mazhar karakteri üzerinden ilerleyen bir konuya sahip olarak ilerlerken, Mazhar’ın yaşantısına değiniliyor.

Yol Ayrımı Filmi Özet! Yol Ayrımı Filmi Ne Anlatıyor?

Mazhar, hayatını babasından devraldığı teskstil imparatorluğunu büyültmeye adamıştır. Bunun için de agresif ve acımasız yöntemler izlemekten çekinmez. Fakat Mazhar’ın yaşadığı trafik kazası birçok şeyi değiştirir. Kaza Mazhar’ın hayata yeniden tutunmasını sağlar. Belki böylece geçmişten bugüne fark etmeden taşıdığı ağır yükten de kurtulabilecektir. Bu değişim tabii ki kolay olmayacaktır. Karşılaştığı yol ayrımında, ailesi önünde bir engel olarak beklemektedir. Mazhar Kozanlı, yaptığı tercihin bedelini ödemek ya da pes etmekle karşı karşıya kalacaktır. Çıktığı bu yolda yeni dostlar ve mekânlar bulacak, yolu Nur’un Gemisi ve tayfasıyla da kesişecektir.

Yol Ayrımı Filminde Okunan Damla Damla Şiiri Sözleri!

Filmde yer alan sahnelerden birinde Şener Şen’in seslendirdiği “Damla Damla” şiiri oldukça konuşulmuştu. “Eğer yeniden başlayabilseydim yaşamaya, ikincisinde daha çok hata yapardım. Kusursuz olmaya çalışmaz, sırtüstü yatardım” sözleriyle başlayan şiir..

Yol Ayrımı Filmi Oyuncuları – Yönetmeni – Senaristi ve Genel Künyesi!

Yayınlandığı dönemde büyük ses getiren filmlerden biri olan Yol Ayrımı filminde yer olan oyuncular Şener Şen, Rutkay Aziz, Nihal Yalçın, Mert Fırat, Çiğdem Selışık Onat, Tilbe Saran, Ruhsal Öcal, Defne Kayalar ve Şerif Erol gibi isimler.

Filmin yapımcılığını Erol Avcı (TMC Film) üstlenirken, senaryo ve yönetmen koltuğunda Yavuz Turgul yer aldı.

Yol Ayrımı Filmi Türü – Süresi – Vizyona Girdiği Tarih!

Yol Ayrımı filmi tür itibariyle dramatik unsurlarla çevrelenen ‘Dram’ türünde bir film. Süre olarak baktığımız zaman 150 dakikalık bir film olduğunu görüyoruz.

Filmin vizyona girdiği tarih ise 10 Kasım 2017

Yol Ayrımı Filmi Ne Zaman Yayınlanacak?

Film 23 Kasım Cuma akşamı 20:00’da FOX ekranlarında yayınlanacak.

İyi Seyirler…