Yıllarca Heyecan İçinde İzlediğimiz Ancak Final Bölümleriyle İçimize Oturan Diziler


Güncelleme: 10 Ocak 2019 : 12:15
0

Yıllarca Heyecan İçinde İzlediğimiz Ancak Final Bölümleriyle İçimize Oturan Diziler Sen sezonlar boyunca diziye vakit ayır acaba kime ne olacak kim kimle sevgili olacak kim kimden ayrılacak diye merak içinde izle. Sonra senarist gelsin son bölümde içine öküz oturtsun. Sizin için final bölüm ile insanın sinirini bozan dizileri derledik.

  1. Angel

Seveni de çoktu sevmeyeni de ancak diziyi 5. Sezon ortasında bitirmeleri herkesin sinirini bozdu. İnsanlar cevabını merak ettikleri tonlarca soru ile baş başa kaldı.

  1. PrettyLittleLiars

İlk bölümünden son bölümüne kadar izledik. Kızların başına gelen olaylara kâh üzüldük kâh oh olsun dedik. Ama en çok A’nın kim olduğunu merak ettik. Herkesin kendisine göre bir teorisi vardı. Ancak A hiç beklemediğimiz bir kişi çıktı çünkü A dizide daha önce oynamamış bir kişiydi. Anlayacağınız o kadar insan seneler boyunca A’nın hiç tanınmadık bir karakter çıkması için beklemiş oldu.

  1. Mad Men

Reklamcılık sektörünün görünmeyen yönünü anlatan dizinin sonunda Don Draper’ın huzuru ve mutluluğu bulmuş olması izleyen herkesin sinirlenmesine yol açtı. Don Draper mutluluğu bulsun bulmasın demiyoruz ki bulsun ama mantık çerçevesinde bulsun bu mutluluk bir anda adamın gönlüne işlenmesin.

  1. Merlin

Zamanın en iyi büyücülük dizilerinden olan Merlin son bölümüne kadar izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Prens Arthur ve büyücü Merlin’in maceralarına tanık olurken yer yer eğlendik yer yer üzüldük. Acaba Prens Arthur Merlin’in bir büyücü olduğunu ne zaman öğrenecek derken Prens Arthur Kral Arthur oldu. Kral Arthur en yakın hizmetlisi ve arkadaşı olan Merlin’in büyücü olduğunu duyduğu zaman ne tepki vereceğini hep merak ettik. Ancak adam anca ölmeden önce arkadaşının büyücü olduğunu öğrenebildi. Mordrad, MorganaGwen ve Arthur hepsi birer birer öldü. İzleyicilerde final bölümünü izlememiş gibi davranmayı tercih etti.

  1. Girls

Uslandı uslanacak yakın zamanda kendisini bulacak diyerek büyük ümitlerle izlediğimiz Hannah bir türlü uslanmadı. Her bölümde kendinden biraz daha nefret ettirmeyi başaran Hannah dizinin hikayesi ilerledikçe daha fazla bencilleşti ve etrafındaki insanları önemsemez hale geldi. Biz de ekran başında Hannah’a kurulduğumuzla kaldık.

  1. Gossip Girl

Bizi ekrana kilitleyen acaba dedikoducu kız kim nasıl biliyor bu kadar şeyi diye beyin fırtınası yapmaya sürükleyen bir dizi GossipGirl’de izleyicinin istediği gibi bitemeyen diziler arasında kendisine yer edindi. Ortalık Hayatımda Dan’in dedikoducu kız çıkması kadar anlamsız bir an daha yaşamamıştım. Diyerek dolaşan insanlarla çevrildi.