Yıllar Sonra Mert Kim? Gerçek Adı Ekin Mert Daymaz Hakkında Bilgiler


Güncelleme: 1 Ağustos 2018 : 18:14
1

Esin Gök’ün kaleminden çıkan senaryo ile ekranlara gelen Yıllar Sonra dizisinin yönetmen koltuğunda Feride Kaytan oturuyor. Birce Akalay, Cansel Elçin ve Özlem Yılmaz’ın yer aldığı yıllar sonra dizisi Mert karakteri için yeni bir anlaşma yapıldı. Yıllar sonra Mert kim gerçek adı ne diye merak eden izleyiciler için haberimizi derledik.

Yıllar Sonra dizisi Alev’in gençlik yıllarında yaptığı küçük bir hata yüzünden alt üst olan hayatını konu edinecek. AdanaN’LA yolları kesişen ve bir anda Adnan’ın fikir değiştirmesi ile hayatı değişecek olan Alev’in intikam alevi ile yanmasını izleyeceğiz.

Yıllar Sonra dizisinde yer alacak olan Mert karakterinin gerçek adı Ekin Mert Daymaz’dir. 2 Aralık 1990 tarihinde Hollanda’da dünyaya gelen Ekin Mert Daymaz oyuncu, model aynı zamanda da mankenlik yapmaktadır.

[kirmizitext]Yıllar Sonra Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede? Yıllar Sonra Dizisi Set Adresi[/kirmizitext]

Ekin Mert Daymaz İstanbul Kilyos’ta bir partide tanıştığı söylenen Eliz Sakuçoğlu yakınlaştığı söylentileri vardı birbirlerini tanıma evresinde oldukları ilişkileri aşkla yoğunlaştığı gelen haberler arasında. Son yılların modası haline gelen kendinden küçük kişilerle ilişki yaşayan erkeklerin listesine giren Ekin Mert Daymaz, 34 yaşındaki sevgilisinden 7 yaş küçüktür.

Ekin Mert Daymaz’ın oyunculuğa ilk adım attığı dizisi ise Not Defteri dizisi oldu. Fakat Çilek kokusu dizisi ile büyük kitleler tarafından tanınan Ekin Mert Daymaz, Demet Özdemir ve Yusuf Çim ile birlikte rol aldı. Daha önce Ekin Mert Daymaz, Hande Erçel ile adı anılmış olsa da şu anda Eliz Selçukoğlu ile aşk dedikodularıyla  aynı karede yer alıyor.

[kirmizitext]Yıllar Sonra Alev Kim Gerçek Adı Ne Oynadığı Diziler Neler Sevgilisi Kim?[/kirmizitext]

Yakışıklı oyuncu Ekin Mert Daymaz i kimle daha çok yakıştırıyorsunuz? Hande Erçel mi yoksa Eliz Sakuçoğlu mu?

Comments are closed.