Yıllar Sonra Adnan Kim? Sevgilisi Var mı? Hangi Dizlerde Oynadı?


Güncelleme: 7 Ağustos 2018 : 00:57
0

Yaz sezonunun bitmesinin ardından ekrana veda eden dizilerin yerine yeni sezon dizileri izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bunlardan biri de Yıllar Sonra dizisi oldu. Yıllar Sonra dizisinde rol alan oyuncuları ise izleyiciler merak merak etti. Aslında televizyon ekranlarına yabancı olmayan bir isim en çok merak edilenler arasına girdi. Yıllar Sonra dizisi Adnan’ın gerçek adı ne? Adnan hangi dizilerde oynadı Yıllar Sonra dizisi Adnan’ın sevgilisi var mı gibi sorular akılları bulandırdı.

Adnan Yıllar Sonra dizisinin başrol oyuncularından biri oldu. Yıllar Sonra dizisi Adnan’ın gerçek adı ise Cansel Elçin’dir. yakışıklı ve karizmatik yapısıyla bütün beğeniyi üzerine toplayan Cansel Elçin 1973 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Terzilik yapan bir babanın oğlu olarak dünyaya gelen Cansel Elçin küçük yaşta yurt dışına gitmek durumunda kalınca eğitim hayatına da yurt dışında devam ettirdi.

Oyunculuk eğitiminden önce mi lisede Dil ve Edebiyat bölümünden mezun olan Cansel Elçin üniversite eğitimini ise yarıda bırakıp ticaretle uğraşmaya başladı. Ticaret işini de yarıda bırakarak tiyatro eğitimi üzerinde çalışmalar başlattı. Oyunculuk alanını da girmiş olan Cansel Elçin burada başarılı olduğunu görünce dünyaca ünlü isimlerden ders almaya başladı.

Hem çalışıp hem eğitimini devam ettiren Cansel Elçin aynı zamanda senaristliğede el attı. Bir yandan senaristlik diğer yandan yönetmenliğini yaptığı Papilyon adlı eseri beğenilince bunun üzerinde çalışmalarını devam ettirdi.

Cansel Elçin’in daha önce oynadığı diziler ise ilk olarak 2005 yılında Kırık Kanatlar dizisi oldu. Ardından gelen Hatırla Sevgili dizisi ile büyük kitleler tarafından beğenilen Cansel Elçin burada Ahmet karakteri ile birçok oyuncuya Taş çıkarırcasına oyunculuk sergiledi.

Bu arada Sertap Erener’in Bir Damla Gözlerimde adlı şarkısınin klibinde rol alan yetenekli oyuncu Küçük Kıyamet adlı sinema filmi ile de oldukça beğenildi. Şimdi ise süreç film’in yapımcılığını üstlendiği Yıllar Sonra dizisi ile ekranlara gelecek olan Cansel Elçin yaşanmış bir hikayeden esinlenen dizide başrol oynayacak. Yıllar Sonra dizisi erkek başrol oyuncusu Adnan’a hayat verecek.

[kirmizitext]Yıllar Sonra Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede? Yıllar Sonra Dizisi Set Adresi[/kirmizitext]

Dizide yıllar önce kendisine aşık olan Alev ve yine yıllar önce onun da Alev’e aşık olduğu dönemlerin acısı intikam ateşi ile yanan alev söndürecek. Bir yanda terkedilmişliğinn sıkıntısını çekerken diğer yanda ailesinin ona sırtını dönmesinin acısını duymaktadır. Bir anda hem Adnan’ın bırakmasıyla hem de ailesinin ona sırtını dönmesi ile yapayalnız kalan Alev intikamla bürünüp tüm bunların acısını çıkarmaya çalışacaktır.

[kirmizitext]Yıllar Sonra Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Konusu Belli Oldu mu? ATV’den Yeni Dizi(2018-2019)[/kirmizitext]

Cansel Elçin ise meslektaşı Zeynep Tuğçe Bayat la birlikte olduğu almış olduğunuz haberler arasındadır.Daha önce de Özge Özberk ile dünya evine girmişti.