“Yıldız Tilbe’nin Yeni Talkshow Programı! Detaylar Belli Oldu”


Güncelleme: 8 Ocak 2018 : 12:53
0

O Ses Türkiye yarışmasının renkli jürisi Yıldız Tilbe, Tv8 ekranlarında yeni bir Talk Show programı yapmaya hazırlanıyor. O Ses Türkiye’nin bir ay sonra final yapacağı ve ardından Yıldız Tilbe’nin yeni programıyla izleyici karşısına çıkacağı açıklandı.


Survivor 2018 Gönüllüler Tam Kadro İsim Listesi


2017-2018 O Ses Türkiye jüri koltuğunda yer alan, sempatik ve doğal tavırlarıyla  kısa sürede izleyenlerin beğenisini kazanan Yıldız Tilbe, O Ses Türkiye biter bitmez başlaması planlanan programın hazırlıklarına başladı. Yıldız Tilbe yeni programında birbirinden ünlü konuklarıyla izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak.

Yine Tv8 ekranlarında yayınlanan Yılmaz Morgül Show, düşük reytinglerden dolayı kısa sürede final kararı aldı. Cengiz Kurtoğlu, Buket Dereoğlu, Pelin Körmükçü ve Ferman Toprak gibi birbirinden ünlü ve değerli isimleri konuk etmesine rağmen program yeterli reytingleri  alamadığı için önümüzdeki haftalarda final yapacak.

Survivor ile eş zamanlı başlayacak olan program sezonunun dikkat çeken yapımlarından olmayı hedefliyor. Tilbe’nin program için kalabalık bir ekip kurduğu ve çalışmalara şimdiden başlandığı söyleniyor.

Tv8, O Ses Türkiye, Survivor ve Yeteneksizsiniz gibi iskelet programlar sayesinde yüksek reytingler alan ve başarısını koruyan bir kanal. Yıldız Tilbe’nin yeni Talkshow programı tutar mı izlenir mi yoksa erken final mi yapar sorularını yanıtlamak için henüz erken. Fakat, geniş fan kitlesine sahip bir ses sanatçısı olan Yıldız Tilbe’nin yeni programı hayranlarını şimdiden heyecanlandırdı. Programla ilgili tüm gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Sizce Yıldız Tilbe Show tutar mı? Yıldız Tilbe’nin yeni programı hakkında ne düşüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz..

Yıldız Tilbe Show çok yakında Tv8 ekranlarında başlayacak!