Yıldız Tilbe Yeni Sezonda O Ses Türkiye Jürisinde!


Güncelleme: 7 Ağustos 2017 : 16:20
0

Ekranların fenomen yarışma programı haline gelen O Ses Türkiye yeni sezona bomba gibi girmeye hazırlanıyor. 6 sezondur başarıyla devam eden programın jüri üyeleri arasında sürpriz isimler yer alacak.

Bunlardan biri de arabesk müziğin sevilen ismi Yıldız Tilbe olacak. Geçtiğimiz sezon Sibel Can, Hadise, Murat Boz ve Gökhan-Hakan kardeşlerin yer aldığı programda önemli değişiklikler yaşanması bekleniyor.

Yıldız Tilbe geçtiğimiz sezon şampiyon olan Hadise’nin koltuğunda oturacak. Murat Boz’un dışında bütün jüri üyelerinin değişeceği söylentiler arasında.

Bilindiği üzere ilk iki sezonda jüri koltuğunda, Hadise, Mustafa Sandal, Hülya Avşar ve Murat Boz yer alıyordu. 3. sezonda Mustafa Sandal’ın yerinde Gökhan, Hülya Avşar’ın yerini ise Ebru Gündeş almıştı. 4. sezonda Murt Boz’un yerine  Mazhar Alanson ve Özkan Uğur geldi.

5. sezonda ise  Mazhar Alanson ve Özkan Uğur’un yerine tekrar Murat Boz getirildi. Sürekli jüri değişikliği yapılarak programın heyecanını diri tutmaya çalışan Acun Ilıcalı bu sezonda Murat Boz dışında bütün jüri üyelerini değiştirecek.

Yarışmanın renkli isimlerinden Gökhan ve Hakan kardeşlerin yerine kimin geleceği ise en çok merak edilen konulardan. Sempatik ve doğal tavırları ile izleyicinin gönlünde taht kuran kardeşlerin programda devam etmesi isteniyor.

Gökhan ve Hakan kardeşlerin programdan ayrılması büyük reyting kaybına yol açabilir. Acun Ilıcalı’nın bu riski göz önüne alacağını düşünmüyoruz. Bizim fikrimiz yeni sezonda Gökhan ve Hakan kardeşleri tekrar göreceğimiz yönünde.


O Ses Türkiye Jüri Üyeleri Neden Değişti?


Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın yaptığı ‘O Ses Türkiye’ yeni sezonu Ekim’de açacak. Jüri üyelerinde değişim olacağı açıklanan programda ilk değişiklik haberi Sibel Can’ın ayrılmasıyla gelmişti. Sibel Can’ın yerine Yıldız Tilbe geldi. Yıldız Tilbe jürilik için cevabınız ne oldu sorusuna ‘‘Tabi ki teklifi havada kaptım, ilk defa bu kadar profesyonel bir ekiple çalışacağım.” açıklamasında bulundu.