Yıldırım Öcek Neden Öldü? Yıldırım Öcek Kimdir?


Güncelleme: 3 Ekim 2018 : 23:53
0

Öcek’in meslektaşı tiyatrocu İrfan Kangı’nın haberi ile sarsıldı türkiye. Usta oyuncu yıldırım Öcek tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerin yumdu. Yıldırım Öcek Neden Öldü? Yıldırım Öcek Kimdir?

Avrupa Yakası’nın Sadettin Yerebakan’ını Yıldırım Öcek’i kaybettik. Tüm Türkiye bu haberle sarsıldı. Yıldırım Öcek aramızdan ayrıldı. Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın. Hepimizin, ama en çokta ailesinin başı sağ olsun.

Aklımızdan ilk geçen “Çalışın, çalışın!” repliği… Yıldırım Öcek ile onun anısına bir anı paylaşalım.Avrupa Yakası dizisi için ilk görüşmeye büyük bir özenle gelmiş. Rolü okumuş, zengin bir dergi patronu gibi takım elbisesiyle, sinek kaydı traşla içeriye girmiş. 10 dakikalık sohbetten sonra hemen el sıkışılmış. Peki büyük usta oyuncu Yıldırım Öcek neden öldü?

Yıldırım Öcek mide küçültme ameliyatı geçirmiş ve sonrasında hızla kilo kaybı yaşamıştır. 4 gün önce hastaneye kaldırılmış ve durumu ağırdır. Yapılan müdahaleler sonuçsuz kalan usta oyuncu hayata gözlerini yumdu. Yıldırım Öcek hastaneye kaldırıldığında Onur Akay şu açıklamayı yapmıştı;

“Avrupa Yakası isimli dizide dergi patronu Sadettin Yerebakan karakterini canlandıran değerli oyuncumuz Yıldırım Öcek, şu an yoğun bakımda ve durumu çok ağır! Yaşam mücadelesi veren Öcek, daha önce mide küçültme ameliyatı olmuştu. Ancak mide küçültme ameliyatı sonrası yapılması gereken tedavilere ve özellikle bakımlara gitmeyen Yıldırım Öcek, metabolizma sıkıntıları yaşadı ve zayıflamayı durduramaz hale geldi. 4 gün önce hastaneye kaldırılan oyuncumuz maalesef komada ve tedaviye cevap vermiyor. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.”

Peki Yıldırım Öcek kimdir?

Yıldırım Öcek, 1952 İstanbul doğumludur. Lise mezunu olan başarılı oyuncu yeteneği sayesinde bir ç ok oyun, dizi ve sinema filminde rol almıştır. Liseden sonra okumadı ve serbest komedyenlik yaptı. Düğünlerde, barlarda komedyenlik yaptı. Memur olarak görev aldı. Sahne hayatına 11 yaşında atıldı.