Yetenek Sizsiniz Türkiye 2017-2018 Sezonu Jüri Üyeleri Kimler?


Güncelleme: 10 Ekim 2017 : 16:45
2

Türkiye’nin yetenek avcısı Yetenek Sizsiniz Türkiye 2017-2018 sezonu hazırlıklarına başladı. İlgi ile izlene yarışmada bu sezon yeni yüzler jüri üyesi olacak. Bakalım hangi simaları jüri olarak görecez.

10 Ekim 2009 tarihinde yayın hayatına merhaba diyen yarışma Yetenek Sizsiniz, Acun medya tarafından yapılan bir yetenek yarışmasıdır.

Önce Show tv ekranlarında başlayan ve daha sonra Star Tv’ye geçen yarışma Acun’un Tv8 kanalını satın alması ile TV8 ekranlarında yayın hayatına devam etmektedir.

İlgi ile izlenen yarışma Yetenek Sizsiniz‘in bu seneki jüri koltuğunda ilginç isimleri göreceğimizin bilgisi geldi. Diğer yandan eski simalarında jüri olarak programa dahil olacağını biliyoruz.

Jüri üyelerinin ilki Hülya Avşar olacak. Hülya Avşar bir dönem yaptığı jüri üyeliğine yeniden dönüş yaptı. Hülya Avşar böylece Star TV’de ‘Hülya Avşar Sohbeti’ programı ve TV8’de ‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’ programıyla iki kanalda birden izleyiciyle buluşacak.

Güncelleme: Yetenek Sizsiniz’in 2017-2018 juri üyeleri belli oldu. Eser Yenenlerin yerine Juri üyesi olarak Acun Ilıcalı oturdu. Diğer yandan Ali Taran 3. koltuğun sahibi oldu. Acun eski programın juri üyeleri ile Yetenek Sizsinizin eski başarınısı yeniden getireceği düşünces ile eski konsepte yeniden dönüş yaptı. Ve o beklenen Yetenek Sizsiniz 2017-2018 Tanıtım Fragmanı Yayınlandı.

https://youtu.be/FcmPGwno9As

2 YORUMLAR

  1. Bu sene harika olucak bence ve yeteneksizsiniz programı şaha kalkıcak tabi bende yarışmada varım umarım benide çağırırlar yoksa Acun abiye öyle bir küserim bir daha barışmam

  2. yetenek sizsiniz programında hülya avşarın yeniden jüri üyesi olması çok isabetli olur.bence hülya avşar bu programa çok yakışıyor,programa yeniden heyacan ve renk getireceği kesin.

Comments are closed.