Yeniçeri Ağacı Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Konusu!!!


Güncelleme: 12 Kasım 2017 : 21:25
0

2017 yılında ülkemize birbirinden iddialı yapımlar ekranlarımıza gelmeye devam ederken, yeni dizilerin söylentilerini de duyuyoruz. Son günlerde ekranlarımıza gelmek için hazırlık yaptığı açıklanan yeni bir dizi haberini sizler için araştırdık. Ekranlarımıza gelmek için çalışmalara başlanan bu dizinin adı Yeniçeri Ağacı. Ünlü İngiliz yazar Jason Goodwin’in ünlü romanı Yeniçeri Ağacı her projesi ses getiren usta Holywood yapımcıları tarafından dizi yapılıyor.

Jason Goodwin’in ünlü romanı Yeniçeri Ağacı, Hadım Dedektif Yaşim’in yaşadığı maceralarını anlatan bir romandır. Bu heyecan verici maceraların anlatıldığı eser, usta kalemlerce diziye dönüştürülmeye hazırlanıyor. Aldığımız il bilgilere göre dizi İstanbul’da çekilecek ve ülkemizde yapımcı Emre Şahin ile çalışılacak.

Peki Emre Şahin kimdir? Emre Şahin, 1975 İstanbul doğumludur. Çocukluk hayali olan yapımcılık ve yönetmenlik konusunda kendini yetiştirmiştir. İlk filmini eşi Sera ile beraber kendi bütçeleri ile oluşturmuş. “40” adını taşıyan bu sinema filmi, Emre Şahin’in iki farklı kısa filminin harmanlanması ile ortaya çıkmış. Filmde, Heroes dizisinin başarılı oyuncusu Ntare Mwine ile Ali Atay, Deniz Çakır gibi isimler yer almıştır.

Hayata geçirilecek olan bu dizi için Hollywood’un ilgisini çeken Emre Şahin, ile anlaşılmıştır. Emre Şahin’in dizi hakkında yaptığı açıklama da; Şuan dizi için yerli ve yabancı oyuncularla görüşüldüğünü, en kısa zamanda oyuncu kadrosunu belirleyeceklerini ve büyük ihtimalle başrolde bir Hollywood yıldızının oynayacağını belirtmiştir.

Emre Şahin, dizinin içeriği hakkında ise Hadım Dedektif Yaşim’in maceralarını ekrana aktaracaklarını ve dizinin ilk sezon için 40 dk lık 10 bölümden oluşacağını söylemiştir. İlerleyen günlerde Yeniçeri Ağacı dizisi hakkında bilgiler elimize ulaştıkça haberimiz güncellenecektir. Yeniçeri Ağası dizisi hakkında tüm ayrıntılar için sitemizi takip edebilirsiniz.