Yeni Gelin Final mi Yapacak? Neden Bitiyor?


Güncelleme: 5 Kasım 2018 : 23:29
5

Show Tv’nin çiçeği burnunda projesi Yeni Gelin ne zaman final yapacak? Ekranların romantik komedi türündeki dizisi Yeni Gelin yeni sezonda yayınlanacak mı? Yaklaşık 60 bölüm yayınlanan dizi son sezonunda bekleneni veremedi. Reytinglerde düşüş yaşayan yapım final mi yapacak?

Yapımcılığını Süreç Filmin üstlendiği, yönetmen ve senaristliğini Ersoy Güler’in yaptığı dizinin oyuncu kadrosu da oldukça güçlü isimlerden oluşuyor. Kadrosunda, Tolga Mengi, Jessica May, Mustafa Avkıran, Zeynep Kankonde, Sema Keçik, Esin Gündoğdu, Murat Kocacık, Renan Bilek, Burçin Bildik, Yonca Şahinbaş, Şilan Makal ve Bahar Süer gibi başarılı isimler yer alıyor.

Özenle hazırlanan bu kadroyla zaten sezona 1-0 önde başlayan Yeni Gelin’in 2. Sezonun onayını da almış ve hem kanalının hem de yapım şirketinin yüzünü güldürmüştür. Fakat 3. sezon için aynı şeyler söylenmemektedir.

Severek izlenen dizinin konusu aslında çok tanıdık. Bir döneme damga vuran “Asmalı Konak” dizisinin romantik komedi türünde ekrana yansıyan hali. Dizide büyük bir aşirete gelin giden şehirli bir genç kızın yeni gelinlik halleri anlatılıyor. Başrol oyuncusu Jessica May Drociunas, bu proje için özellikle seçildi.

Dizinin çekimleri Anadolu’nun güzide şehirlerinden Adana’da devam ediyor. Cumartesi akşamları yayınlanan Yeni Gelin aynı gün aynı saatte Adı Efsane, Fazilet Hanım ve Kızları, Kalbimdeki Deniz ve Survivor gibi dizilerle mücadele ediyordu. Şimdi ise İkizler Memocan, Kalk Gidelim, Erkenci Kuş gibi diziler ile reyting mücadelesi veriyordu. Sevilen dizi reytinglerde bekleneni veremedi ve final yaparak ekranlara veda ediyor.

Peki siz değerli takipçilerimiz, Yeni Gelin dizisini nasıl buldunuz? Final yapmalı mı? Oyuncu kadrosu ve hikayesi nasıl? Yorumlarınızı bizlerle paylaşarak dizi yapımcılarına buradan mesaj gönderebilirsiniz.

5 YORUMLAR

  1. Ailecek izlenebilecek tek dizi yeni gelin dizisi kadrosunda süper bu dizinin yerine konulan diğer dizi bitmeli bence

Comments are closed.