Yeni Gelin 27. Bölüm Fragmanı-2 Aralık Özeti Konakta İpler Kopuyor!


Güncelleme: 25 Kasım 2017 : 19:20
0

Romantik komedi tadında ekranlara gelen ve 2. sezonu ile yoluna devam eden Yeni Gelin 27. Bölüm fragman ve özeti ile karşısınızda. Reytinglerdeki başarısı ile oldukça tutulduğunu kanıtlayan Yeni Gelin Cumartesi akşamlarının vazgeçilmez dizileri arasında. Dizi 26. bölüm ile bu hafta ekranlara geldi. Dizinin 27. bölümünde neler olacak şimdiden merek adilmeye başlandı. Yeni Gelin 2 Aralık 27. Bölüm Fragman ve özetini haberimizden takip edebilirsiniz. Konakta İpler Kopuyor!

Eşler Kalender geri dönsün diye herkesi tehlikeye atmışlardır ancak bu bir işe yaramamıştır. Kalender evi tekrar terk etmiştir. Kalender Asude’yi tekrar bulmadan konağa dönmeyecektir. Asude’yi heryerde arar ancak bulamaz. Taki Kağan ve Gökhan Asude’yi bulana kadar. Balayına giden Kağan ve Gökhan, Kapadokya’da romantik günler geçireceklerini sanarlarken Asude’nin ortaya çıkışı ile Kalender de onları rahat bırakmamıştır.

Güzel geçecek olan Kapadokya tatilleri hüsranla biten güzel çiftlerimiz kendilerini bir maceranın içinde bulurlar. Çünkü Asude yeni sevgilisi ile oraya gelmiştir. Tabi bundan sonra Kalender durur mu, o da hemen Kapadokya’ya gelmiştir. Tabi bu kararla Kağan, Gökhan ve eşlerinin balayıları burunlarından gelmiştir.

Kalender, Kapadokya’dan döner ancak bu sefer de konak karışır. Çünkü kaynanalar, Kalender’le Asude’yi buluşturanın Bella olduğunu zannederler ve yeni gelinin başına büyük bir çorap örerler. Fakat bu kez ördükleri çorap, tüm aile ilişkilerinin birbiri ardına sökülmesine sebep olur. Artık toparlanması imkansızdır.


YENİ GELİN HABERLERİ-ÖZET-FRAGMAN-OYUNCU KADROSU <<<Tıkla


Yeni Gelin 2 Aralık 27. Bölüm Fragmanı-Güncellenecektir