Yeni Gelin 2017-2018 2. Sezon Ne Zaman? Yayın Tarihi Belli Oldu mu?


Güncelleme: 29 Ağustos 2017 : 18:47
3

Show Tv’nin en sevilen dizilerinden birisi olan Yeni Gelin ikinci sezona ne zaman başlayacak? Yeni Gelin 2017-2018 sezonu ne zaman başlıyor? Yeni Gelin ikinci sezon yayın tarihi belli oldu mu?

Show Tv ekranlarında 2016-2017 sezonunda başlayan Yeni Gelin, izleyicinin büyük dikkatini çekti. Dizide doğal konuşmalarıyla ve eğlenceli tavırlarıyla izleyici karşısına çıkan oyuncular seyircilerin de sevgisini kazandı. Dizi, her bölümüyle reyting listelerinde üst sıralarda kendisine yer buldu. Bu başarısı dizisinin ikinci sezon onayı almasını sağladı.

Yeni Gelin dizisinde Bella karakterini canlandıran Jessica May ile Hazar karakterini canlandıran Tolga Mendi’nin birbirlerine olan aşkları biraz komik biraz da eğlenceli bir şekilde ekranlara getiriliyor. Aniden evlenen ve ailelerini bu evliliğe ikna ederken zorluk yaşayan ikili aile komedisini evlerimizde yaşatıyor.

Özellikle eski dönemde yeni gelin olanların çektiği zorlukları günümüze uyarlayıp esprili bir dille izleyicisine aktaran dizi izleyicinin de büyük beğenisini kazanıyor.

Yeni Gelin dizisinin yeni bölümleri ile Eylül veya Ekim ayı içerisinde Show Tv ekranlarındaki yerini alması bekleniyor. Dizi ilk sezonuyla Cumartesi akşamı ekranlardaydı. İkinci sezonunda da dizinin kendi gününde ekranlarda yer alacak.

Yeni Gelin dizisi 16 Eylül Cumartesi akşamı ekranlardaki yerini alacak. Dizinin yeni sezonunu izlemeyi düşünüyor musunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Yeni Gelin 2. Sezon Tanıtım Fragmanı izle

3 YORUMLAR

Comments are closed.