Yeni Bir Ben Fulya – Özlem Kim? Nereden Katılıyor Bilgileri


Güncelleme: 30 Ekim 2018 : 23:40
0

30 Ekim Yeni Bir Ben Nesrin’in yerine gelen yeni yarışmacı kim? Bu günün kombini ne? Pazartesi günü haftanın ilk gününde kombin vatka kombini yapmaktı. Bakalım kim ne yapacak?

Haftanın ilk gününde yarışmacılar dört kişi alışverişe çıkmıştı. Nesrin alışverişe çıkmamıştı. Yarışmaya katılmadı. Yeni Bir Ben’ de neler yaşandı. Bu hafta yeni katılan yarışmacı Fulya hanım oldu. Fulya hanım zorlu hayat koşullarında kendisini çok yıpratarak kendisine Yeni Bir Ben demek için başvurmuştu. Yeni Bir Ben Nesrin’in yerine gelen yeni yarışmacı kim? Nesrin pazartesi günü yarışmaya gelmeyince diskalifiye edildi. Onun yerine yeni yarışmacı geldi. Acaba bu yarışmacı kim. Nesrin’in yerine Özlem hanım geldi. Özlem hanımın hayatı çok zorluklar çekerek geçmiş. İlk evliliği iyi geçmeyen Özlem hanımın ikinci evliliğinde eşini çok sevdiği için tesettüre girmiş. Eşinin çocuklarına bakmayı kabul etmiş ancak eşi Özlem hanım günün birinde kapının önüne koyup kovmuş.

Özlem hanım eşinden ayrıldıktan sonra tepki olarak tekrar tesettürden çıkmış. Özlem hanımın küçük torunu kansere yakalanmış 13 saat süren bir ameliyat geçirmiş çok zor günler yaşamışlar. Özlem hanım hikayesini diğer yarışmacıların karşısında anlattı.

Selma dayanamayıp ağladı. Kendi yakını aklına geldi. Özlem hanım yeni bir ben’e artık kendini mutlu etmek için bir adım atmak için geldi. Psikologumuz yarışmacılarla aldatma konusunu konuştu yarışmacılarımız göz yaşlarını tutamadı. Bu günün kombini ne peki. Bu günün kombini etek kombini yapacak yarışmacılarımız.

Bu gün ayrıca yarışmacılardan Selma alışverişe çıkmayıp görevi olan yemek yapma işini yaptı. Her gün 4 yarışmacı yarışıp bir yarışmacı yemek yapacak. Selma yemek yaparken psikologumuz ziyaret ediyor. Diğer yarışmacılar büyük bir rekabet yaşıyor.