Yemin Dizisi Ne Zaman Sezon Finali Yapacak?


Güncelleme: 2 Mayıs 2019 : 15:12
0

Yemin Dizisi  Gelecek Sezon Devam Edecek mi?

Kanal 7 ekranlarında  yayınlanan Karamel Yapım’ın  yapımcılığını yaptığı  yönetmenlerinin Ayhan Özen ve Serkan Mut’un olduğu  Yemin dizinin oyuncuları ise, Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Munise Özlem, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Mustafa Şimşek ve Sıla Türkoğlu gibi başarılı  oyunculardan oluşuyor. Kanal 7 ekranlarının en çok izlenen günlük dizilerinden olan Yemin, izleyicilerden tam not aldı. Reytinglerde kendi saatinde zirveye yerleşen Yemin dizisinin izleyicileri şimdi dizinin ne zaman final yapacağını merak ediyor.  Yaz dizileri yavaş yavaş kendini  göstermeye başlarken bir çok dizi ya final ya da sezon finali yaparken Yemin dizisi fanları ise dizinin final tarihini konuşmaya başladı. Yayınlandığı günden beri takipçilerini hızla artıran ve şu zamana kadar ki günler diziler arasından sıyrılarak kendine özgü bir çizgi çizen dizi haftalık dizilerle bir yarışır oldu.  Dizinin 2. Sezonu yayınlanacak mı sezon finali tarihi ne zaman sorularını haberimizde bulabilirsiniz.

Yemin dizisi aldığı başarılı reyting oranları ile beklenmeyen bir çıkış yakaladı. Kimse bir günlük dizden bu kadarını beklemiyordu ama izleyici tarafından çok sevildi. Yemin dizisinin reytingleri de bir günlük diziye göre oldukça yüksek oranlarda ilerliyor. Dizi 31 Mayıs günü sezon finali ile Kanal 7 ekranlarına bu sezon son kez çıkacak. Yeni sezona ne zaman başlayacağı ise şimdide merak konusu.

Yemin Dizisinin Konusu Nedir!

Köyde Reyhan öksüz ve yetim Reyhan ile  Dayısı gibi gördüğü varlıklı bir kişi olan Hikmet Tarhun, oğlu Emir ile evlenmesi ile başlar. Reyhan ise hiç bilmediği biri ile evlenmek istemez. Ancak Hikmet’in sırları yüzünden evlenmeye mahkum edilir. Emir’in annesi Cavidan ise bu evliliğin gerçekleşmesini istemese de evlenen Emir ve Reyhan’ın ayrılması için elinden geleni yapar.   Ancak Emir zamanla Reyhan’a ısınmaya başlar.