Yemekteyiz Neden Yok Bitti mi Final mi Yapti?


Güncelleme: 2 Ocak 2018 : 15:07
0

Tv8 de ilgi ile izlenen programların biride Yemekteyiz. Yemekteyiz programı yediden yetmişe herkesin ilgisini çekecek ender programlardan birisi. Hafta içi her gün saatinde ekranlarda yerini alan Yemekteyiz 2 Ocak Salı günü saatinde sevenleri karşısında olamadı. Peki Yemekteyiz 2 ocak salı neden yok? Yemekteyiz Neden yayınlanmadı? 

2018 de yeni sezonu yeni saatinde açacak olan Yemekteyiz Bitmiyor küçük bir değişiklik yaptı. Saat değişikliğine giden yapım şirketi bundan sonra yeni saatinde yani 15.45 te ekranlarda yerini alacak. Yemekteyiz neden saat değiştirdi? Kendi saatinde Yemekteyiz neden yayınlanmadı

tv8 kanalında yayın akışındaki değİşiklik yemekteyiz severlerini biraz üzdü. 01.02.2018 Yemekteyiz programı yerine Gerçeğin Peşinde programı yer aldı. Normal şartlar altında Gerçeğin Peşinde Yemekteyiz programından daha sonra yayınlanıyordu. Bu durumda reytinglerinde çok düşüş yaşayan Gerçeğin Peşinde programı için saat değişikliğine gidildi.

Yapılan değişiklik neticesinde Gerçeğin peşinde gibi programlara gündüz daha fazla ilgi olması reytingleri, doğal olarak reklam gelirlerini yükselteceği düşüncesiyle daha erken bir saate alındı. Yemekteyiz içinde daha iyi olacağı düşüncesindeyiz. Akşam Yemeği yapmak isteyenler için seçeneklerin sunulacağı Yemekteyiz 15.45 te sizlerle olacak.

Zaman içinde Yemekteyiz programının yaptığı saat değişikliği  hem Gerçeğin Peşinde hemde Yemekteyiz reytinglerinde nasıl bir etki göstereceğini göreceğiz. Eğer reytinglerde istenilen performansı yakalayamazsa yine eski saatinde ekranlarda olacak. Siz yemekteyiz programının saat değişikliği hakkında ne düşünüyorsunuz?