Yemekteyiz Turan Akbaş Kimdir? İnstagram Adresi, Yaşı, Hayatı


Güncelleme: 18 Nisan 2018 : 15:52
0

Yemekteyiz 16 Nisan Pazartesi günü yeni haftaya yeni yarışmacılarla start verdi. Ve haftanın en çok konuşulan yarışmacısı şüphesiz Turan oldu. Turan Akbaş gyiimi, tavırları ve eleştirileri ile haftaya damga vuran bir yarışmacı olacağını en baştan belli etti. Peki Turan Akbaş kimdir, nereli, yaşı, boyu nedir, instagram adresi var mı gibi soruların yanıtlarını yazımızda bulabilirsiniz. İşte Turan Akbaş hakkında merak edilenler.

Turan Akbaş 26 yaşında olup modelist olarak kariyerine devam etmektedir. Dikkatli olan tv izleyicisi Turan akbaş’ı Esra Erol’a katılımından da tanıdı. Turan Akbaş geçtiğimiz yıllarda Esra Erol’a katılmış ve Ebru isminde bir gelin adayına talip olmuştu. Hatta programda hint dansı da yapmış ve Ebru’dan bir şans dilemişti.

Hatta Turan Akbaş gelin adayını rüyasında gördüğünü söyleyerek oldukça iddialı bir çıkışta yapmıştı. Turan akbaş Yemekteyiz programında eleştirileri ile ön planda olan bir kişilik. Giyimi de en az eleştirileri kadar dikkat çekici. Büyük çantası, sarı altın rengindeki kocaman saati ile dikkat çeken Turan Akbaş izleyiciler tarafından eleştiriliyor. Diğer taraftan olumlu eleştirilerde gelmiyor değil.

Örneğin haftanın 2. Gününde Cevdet Bey’in evine konuk olduğunda ayakkabısını çıkarıp temiz bir ayakkabı giymesi de olumlu bir davranış olarak algılandı. Sosyal medyada bu davranışı olumlu eleştiri aldı. Turan Akbaş haftanın 2. Gününde yarıştı ve 20 puan olarak haftayı kapattı. Bakalım Cuma günü haftanın kazananı olabilecek mi?

Turan Akbaşın instagram hesabı soran çok fazla izleyici ve takipçimiz var. Sizler için turan akbaş’ın instagram hesabını bulduk. ancak hesap gizli olduğu için paylaşımlar gösterilmiyor. Takibe alırsanız belki turan Beyde sizleri takip edebilir. Ne dersiniz? 🙂 instagram hesabı turan_akbas_32 20 Nisan Cuma günü haftanın kazananı kim oldu? Aşağıdaki bağlantıdan öğrenebilirsiniz.

[kirmizitext]Yemekteyiz’de Haftanın Kazananı Belli Oldu! (20 Nisan 2018 Cuma) için tıklayınız[/kirmizitext]

Sizce turan Akbaş yarışmayı kazanır mı? Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Yemekteyiz Turan Akbaş’ın Yemek Hazırlığı Videosu