Yemekteyiz Mertcan Aydın Kimdir? İnstagram Hesabı, Ne İş Yapar?


Güncelleme: 2 Mayıs 2018 : 11:42
2

Yemekteyiz programında ilginç karakterler her hafta izleyici ile buluşuyor. Konuşması, sivri dili ile Mertcan da bu karakterler arasına girdi. Mertcan Aydın kim, sosyal medya hesabı var mı, ne iş yapar ve dahası haberimizde.

Mertcan Aydın 20 yaşında genç bir yarışmacı. Kendisi aslen Amerika doğumlu olan Mertcan bekardır. Lakabı ise Tİkican olan Mertcan anestezist olarak hayata atılmış. Seyahat etmeyi ve fotoğraf çekmeyi çok seven yarışmacı aynı zamanda bu fotoğrafları sosyal medyada paylaşmayı çok seviyor.

Çok fazla konuşan ve açık sözlü birisi olarak kendisi tanıtan Mertcan Aydın’ın önceki instagram hesabı çalındığı için yeni hesabını @hesabımertcanyemekteyiz ismi ile kullanmakta. Hesabında mekanları gezip eğlenen ve çektiği fotoğrafları hesabından paylaşan bir Mertcan görünmekte.

Mertcan Aydın aynı zamanda farklı eğlence partileri düzenleyerek eğlence sektöründe yerini almaya çalışmakta. Bu anlamda Kerimcan’a özendiği yönünde eleştiriler alan Mertcan, sivri dili ile yarışmada dikkat çekmeye çalışıyor yönünde eleştiriler almaktadır.

Mertcan haftanın 3. Gün yarışmacısı olarak 2 mayıs Çarşamba günü Yemekteyiz’de hünerlerini sergileyecek. Bakalım eleştirdiği yemeklerden güzel yemekler yapacak mı? Yoksa her şey lafta mı kalacak? Sizler yarışmacıyı nasıl buldunuz? Yarışmayı kazanmak içi şansı var mı? Yorumlarınızı bekliyoruz.

[kirmizitext]Yemekteyiz 4 Mayıs Cuma Kim Kazandı? Kim Kaç Puan Aldı? için tıklayınız[/kirmizitext]

2 YORUMLAR

  1. Amerika doğumlu es cinsel kadın midir erkek midir belli değil birde sivri dilliymis utanmadan insan içine mi çıkıyor. bunun elinden bir tas su içmeye tiksinir insan ???

Comments are closed.