Yemekteyiz de Salı Günü Neler Yaşandı


Güncelleme: 20 Kasım 2018 : 19:31
0

Ekranların sevilen programı Yemekteyiz yarışmasında bu hafta yeni yarışmacılar yarışıyor. Her hafta olduğu gibi bu hafta da birbirinden iddialı yarışmacılarla birlikte olacağız. Bu haftaki yarışmacılarımız birbirinden farklı menüleriyle rekabeti güçlendiriyor. Misafirlerini ve izleyenleri en güzel şekilde ağırlamak isteyen yarışmacılarız kıyasıya mücadele ediyor. 19-23 Kasım da yarışacak olan yarışmacılarımıza şimdiden başarılar dileriz.

 

Yarışmacımız  Emel Kılınç

Salı günü yarışmacımız Emel Hanımın evine konuk olduk. 11 yıllık evli olan Emel Hanım 3 çocuk sahibidir. Emel Hanım bir dönem kadınlar futbol liginde oynamış bir futbolcu dur. Evlenmeden önce  bir dönem kuaförlük ve makyözlük yapmıştır. Şimdi ise ev hanımı olan Emel Hanım haftanın en iddialı yarışmacısı dır.

Emel Hanımın Evinde  Neler Yaşandı

Bugün Yemekteyiz de yarışmacılar birbirine girdi.  Emel Hanım’ın yemeklerine yapılan yorumlar yarışmacıyı çileden çıkarttı. Yemeklerine yapılan yorumları kabul etmeyen Emel Hanım tartışmaya girmemek için kendini zor tuttu. Dün yarışan Sinan Bey sırasını savdığı için eleştirilerinde oldukça acımasız davrandı.  Yarışmacılar Sinan Beyin dünün acısını çıkartmaya çalıştığını söylediler.

Onur Bey’den Şok Açıklama

Sinan Bey’in davranışları ise Onur Beyi çok sinirlendirdi ve Sinan Bey’in halka oynadığını söyledi. Hüseyin Bey menüyü hiç beğenmedi  hatta menünün kahvaltı menüsü olduğunu söyledi. Bugün yorumları ile programa damga vuran Sinan Bey ev sahibi olan Emel Hanımı sinirlendirmeyi başardı. Her hafta olduğu gibi bu haftada  puanlama konusunda adaletsiz olan yarışmacılarımız oldu. Emel Hanım’ın bugün en çok  el açması böreği olmamış diye eleştirildi.Emel Hanımın en sevilen yemeği tepsi kebabı oldu. Salatası ise hiç beğenilmedi.  Çorbası ise bütün yarışmacılar tarafından tam puan aldı. Her yemeği kendi yemeği ile karşılaştıran Sinan Bey herkesi çileden çıkardı.Tatlısı ise bazı yarışmacılarımız tarafından çok beğenildi. Yarın evine konuk olacağımız yarışmacımız  Gökçe Hanım  bakalım yarışmacılarımıza hangi yemekleri yapacak.   Gökçe Hanımın masasına konuk olacak yarışmacılar yemekleri beğenecek mi?  Gökçe Hanım yarın haftayı birincilikle tamamlayacak puanları yarışmacılardan alabilecek mi?

Emel Hanımın Aldığı Puanlar

Hüseyin Beyden:10

Sinan Beyden:2

Gökçe  Hanımdan:4

MELEK Hanımdan:5

Bugün Emel Hanıma en yüksek puanı veren Hüseyin Bey herkesi çok şaşırttı. Emel Hanıma en düşük puanı veren kişi ise Sinan Bey oldu. Puan tablosuna bakarak günün en adaletsiz  yarışmacısı Sinan Beydİ diyebiliriz. Bakalım Sinan Bey bu adaletsizliğini tüm hafta sergileyecek mi?