Yemekteyiz 14 Eylül Cuma Kim Kazandı? Haftanın Final Puanları


Güncelleme: 14 Eylül 2018 : 12:07
0

Tv8’in sevilen yemek yarışması programı Yemekteyiz 14 eylül Cuma haftanın finalinde kazanan belli oldu. Aytekin ve Şükran hanım arasındaki yakın puanlama da kim kazanacak?

Sosyal medya yorumlarından bahsedersek, genel itibari ile fanlar hak etmeyen birinin yine haftayı galip bitereceğini söylüyor. Aytekin Bey’in evindeki beyefendiliği sürdüremediği ve diğer yarışmacılara haksızlık ettiği yönünde yorumlar çok fazla.

Şükran(Büyük olan) hanımın da haftayı birinci bitirme ihtimali yüksek. Onur beyin puanlaması çok önemli gözüküyor. Şükran hanımın yemeklerini beğendik deyip puan vermeyenler oldu. Buna haftaya damga vuran bir diğer gelişme olarak kayıtlara geçti.

Diğer Şükran hanım için de olumsuz eleştiriler hat safhada. Özellikle ne yapsam da öne çıksam vari hal ve tavırları izleyenlerin dikkatinden kaçmamış ki çok fazla olumsuz eleştiri aldı ve alıyor.

Serkan Bey’in 14 eylül Cuma günü kazanma ihtilmali düşük olsa da birkaç kelam etmek lazım. Serkan Bey, çok fazla yemek kültürü olan birisi değil gibi. Makarnadan başka bir şey yememiş gibi. Sebze ve meyveleri tanımayan birisi gibi ve Sofya adabı eksik gibi geldi.

14 Eylül Cuma kim kazandı kim kaç puan aldı detaylar yazımızda sizlerle olacak. Yemekteyiz’in bu haftaki gelişmelerini kendi görüşleriniz doğrultusunda bizlerle paylaşabilirsiniz.