Yemekteyiz 13 Nisan Cuma Kim Kazandı? Haftanın Birincisi Kim Oldu?


Güncelleme: 10 Nisan 2018 : 02:08
0

Her hafta olduğu gibi bu hafta da Yemekteyiz 13 nisan kim kazandı, haftanın birincisi kim oldu soruları araştırılıyor. Her hafta 5 farklı yarışmacının kıyasıya mücadele verdiği Yemekteyiz’de bu hafta da heyecan dolu bir bölüm izledik. Ve bu haftanın kazananı kim oldu herkes tarafından merak ediliyor.

9-13 nisan arasında yarışan yarışmacılar hakkında kısa bir bilgi verelim. Kimin birincilik koltuğunda yer aldığını haberimizin devamında paylaşacağız.

Birinci Gün Yarışmacısı  Hikmet Işık Kim?

Haftanın ilk yarışmacısı Hikmet bey 36 yaşında evli ve aslen Sivaslıdır. Satış yöneticisi olan yarışmacı şuan çalışmıyor. Futbol, masa tenisi ve kayak yapmak vazgeçilmez tutkuları arasında.

İkinci Gün Yarışmacısı Müge Yaşarlar Kim?

Salı günü yarışan yarışmacısı Müge hanım bir kız çocuk sahibi ve 30 yaşında. Çocuk Gelişimi Öğretmeni ama şuan çalışmıyor. Magazin haberlerini yakından takip eden yarışmacının dövmelere karşı da büyük ilgisi bulunuyor.

Üçüncü Gün Yarışmacısı Esma Karaca

Esma Karaca 32 yaşında evli ve 6 yaşında bir oğlu var. Memleketi Malatya olan Esma hanım oldukça iddialı. Mesleği Kalite Kontrol sorumlusu olan yarışmacı şuan çalışmıyor. Şiir yazmak ve yemek yapmak en sevdiği aktiviteler arasında.

Dördüncü Gün Yarışmacısı Ercan Uçar Kim?

Perşembe günü yarışacak olan Emre Bey, 39 yaşında evli ve iki çocuk sahibi. Aslen Çanakkaleli ve yiyecek içecek sektöründe operasyon müdürü.

Beşinci Gün Yarışmacısı Özlem Acar Kim?

Son gün yarışmacısı Özlem hanım 38 yaşında. Evli ve 2 kız çocuk sahibi olan yarışmacı Aslen Artvinli.

5 farklı yarışmacının 13 nisan cuma birinci olmak için verdikleri mücadelede büyük ödülün sahibi kim olacak? Yemekteyiz 13 nisan cuma kim kazandı? Haftanın birincisi kim olacak? Onu Büyüktopçu’nun tarafsız ve eğlenceli sunumuyla ekrana gelen Yemekteyiz programında yine heyecan dolu bir hafta geçirdik.

Kimi zaman tartışmaların kimi zaman keyifli dakikaların yaşandığı ekranların sevilen yarışma programı Yemekteyiz kazanmak için tüm marifetlerini sergileyen iddialı yarışmalarla bir haftayı daha tamamladı. Yemekteyiz 9-12 nisan arası yarışan yarışmacılar arasında kim birinci oldu? Haftanın kazananı kim? Büyük ödülü kim kazanacak?

https://www.youtube.com/watch?v=RFjuMrAWqxs