Yaşımı Tahmit Et(Guess My Age) Nasıl Başvurulur? Başvuru Formu


Güncelleme: 29 Haziran 2018 : 14:01
0

Kanal D, bilindiği üzere yeni bir sezonu açmış bulunmakta ve yaza damgasını vuracak eğlenceli bir yarışmayı izleyicilere sunmaya hazırlanıyor. Yeni sezonda farklı bir projeyi Yaşımı Tahmin Et yarışmasıyla seyircilere sunuyor. Yarışmanın içeriği hakkında bilgi verelim ve nasıl başvuru yapılır ve başvuru formuna nasıl ulaşılabilir, biraz bahsedelim.

Bu yarışma ilk olarak Fransa da Guess My Age ismiyle yayımlanmış ve kısa sürede insanlar tarafından büyük bir seyirci kitlesine ulaşmıştır. Çok sevildiği üzere şimdi de Türkiye’de, Türkçe uyarlamasıyla bizlere Yaşımı Tahmin Et adıyla ulaşacak. Peki bu yarışma nasıl bir boyutta karşımıza çıkacak? Yarışmanın içeriği ve konsepti nasıl olacak?

Yarışmada herhangi  bir yarışmacıdan, seçilen birkaç yarışmacının yaşlarını tahmin etmesi istenecek. Öte yandan da  100 000 £’lük ödüllerini korumak için çaba sarf edecekler. Buradaki asıl amaç adayların tam yaşını tahmin etmektir. Tahmin edilmeyen her an ödülden bir miktar eriyecek. Yarışmacı kendisine verilen 100.000 TL veya orijinal halinde euro olan parayı korumaya çalışacak.

Aşama aşama giden yarışmanın sonunda tahminlerinde yanılmayan yarışmacı ödülün sahibi olacak. Ülkemizde ilk defa böyle bir formatta yarışma ekranlara gelecek. Oldukça merak uyandıran yarışma reytinglerde nasıl bir performans sergileyecek çok merak ediliyor. Yarışmayı kimin sunacağı, herhangi bir juri seçeneğinin olup olmayacağı şuan için belli değil.

Yarışmaya nasıl başvuru yapılacak ve başvuru formuna nasıl ulaşılır? Yarışmaya başvurular bildiğiniz gibi kanalın(Kanal D) resmi internet sitesi üzerinden yapılacak. Yarışmanın bulunduğu sekmede “başvuru formunun” doldurulması ile “gönder” butonuna tıkladıktan sonra başvurumuz onaya gitmiş olacak. Yarışmanın ilgili biriminde görevli kişiler tarafından başvurumuz kontrol edilecek. Eğer uygun görüldüğü takdirde bize verdiğimiz iletişim  kanallarından dönüş yapılacak. İlgili başvuru linkleri açıklandığından haberimiz güncellenip bilgiler verilecektir.

[kirmizitext]Kanal D’den Yeni Yarışma: Yaşımı Tahmin ET (Guess My Age) Formatı ve İçeriği için tıklayınız[/kirmizitext]

Kanal ve yapım şirketinin tam bir konsept için görüşmelere devam ettiği bilgisi kulislere düştü. İlginç ve farklı bir proje olduğu kesin. Bakalım ülkemizde de aynı ilgiyi görecek mi? Sizler yeni yarışma hakkında ne düşünüyorsunuz. Sizce yarışma ülkemizde tutar mı? Yorumlarınızı bekliyoruz.