Yasak Elma Kemal Kim? Gerçek Adı Ne Yaşı Kaç Sevgilisi Kim? Hangi Dizilerde Oynadı?


Güncelleme: 18 Eylül 2018 : 14:31
0

Yeni sezona yeni oyuncularla başlayan Yasak Elma dizisi Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi oldu. Dizinin reytingleri üst sıralara çıkması için diziyi yeni karakterler dahil oldu. Yasak Elma dizisi Kemal kim gerçek adı ne oynadığı diziler neler sevgilisi var mı Kaç yaşında gibi merak edilen sorular haberimizde sizler için ayrıntılarıyla verilmistir.

Fox TV’nin aşk ve dram türünde ekranlara gelen dizisi Yasak Elma dizisinin kadrosunda Onur Tuna Eda Ece Sevda erginci Talat Bulut Şevval Sam Şafak Pekdemir Barış Aytaç Kıvanç Kasabalı gibi birçok yetenekli oyuncunun yanında Şimdi ise diziye yeni giren karakterlerden Kemal gerçek adı sarpcan Köroğlu dur. sarpcan Köroğlu yasak Elma dizisinin karakteriyle dahil olacaktır. Yasak Elma dizisi Kemal karakterinin analizine geçmeden önce en son 14 bölümde yaşananlardan biraz hatırlatma yapalım.

14 bölümde Zeynep Alihan’ın çalıştığı yeri satın almasının şaşkınlığını yaşarken onunla tekrar bir araya gelmeyecegine kendi kendine söz vermiştir. Zeynep bir daha Alihan’ın yanlarında olmayacak Alihan’a yüz vermemek ara ara almışken onu bu kararından vazgeçiren şey ise arkadaşı Emir’in Bursa’dan gelmesi olur.

[kirmizitext]Yasak Elma Defne Kimdir? Gerçek Adı, Oynadığı Diziler[/kirmizitext]

Yıldız ise Halit yüz vermeyecek fakat bir yandan da onu kaybetmek istemez. Fakat Halit’in Yıldızı yaptığı sürpriz Yıldız’ın çok hoşuna gitmiştir. Artık Halit’ten emin olmuş ve artık adımlarını sağlam atmaktadır. Ender’in ise Halit’i Yıldız’a kaptırmaya hiç niyeti yoktur plan üstüne plan yapar. Bakalım yeni bölümde bizleri neler karşılayacak?

Gelelim Yasak Elma dizisi Kemal gerçek adı Sarp köroğludur. 1990 yılında Bolu’da dünyaya gelmiş terazi burcunda dir. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Arkeoloji bölümünü okuyan yakışıklı oyuncu bir yandan da oyunculuk eğitimi alarak dizi sektörüne adım atmıştır.

[kirmizitext]Yasak Elma Ender’in (Şevval Sam’ın) Giydiği Kıyafetler ve Markaları[/kirmizitext]

Yasak Elma Kemal daha önce oynadığı dizilere göz atacak olursak ilk olarak Elde Var Hayat dizisi ile izleyici karşısına çıkmış daha sonra Çağatay Ulusoy, Hazal Kaya, Vahide Perçin, Ceyda Ateş, Deniz Uğur gibi yetenekli isimlerin yer aldığı Adını Feriha Koydum dizisinde Bülent karakteri ile sergilediği oyunculukla izleyicinin gönlünde taht kurmuştur. Bir yandan eğitimine devam ederken diğer yandan dizileri de ihmal etmeyen Sarpcan Köroğlu 2014 yılında ise Kurt Seyit ve Şura dizisinde izleyicilerin dikkatini sergilediği oyunculuk ve yakışıklı karizmatik yapısı ile çekti.

Şimdi ise yasak elma dizisinde Kemal karakteriyle 15 ya da 16 bölümde diziye dahil olacak. Kemal karakteri hakkında düşüncelerinizi yorum kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

[kirmizitext]Yasak Elma Hakan Kimdir? Neden Değişti? Yeni Hakan Kim?[/kirmizitext]